Wynik 244.30,jutro mam powtórzyć czy rośnie. Progesteron do pochwowy i reszta hormonów doustnychW 14 dpt 2633 i podana była blastocysta
Trzymam kciuki za bety
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy robisz betę??? Czy ja coś przegapiłam?
Moje maleństwo ma się dobrze, rośnie i ma 3 cm a plamienia najprawdopodobniej z ciągłego stanu zapalnego więc znowu wracam do antybiotykow.
reklama
ja to chyba bym była milionerka a tak na serio ja mam też podły charakter i nie wyparzona gębę ale to co ostatnio się tu dzieje to jakaś pomyłka mamy wszystko mała zdrowie pracę no i najważniejsze KREDYT ale nie wiem czy to mi siedzi już na bani że muszę wrócić do pracy że mała do żłobka czy za długo jestem w domuKurła co my z tymi chłopami mamy
Powinni nam szkodliwe wypłacać
Coffe18
Fanka BB :)
Ahahah zazdroja tam na swojego nie narzekam, nie mam powodu - chłop marzenie można powiedzieć
Mój to chyba jakis wadliwy egzemplarz
Artemida90
jakby powiedziała moja babcia - widziały gały co brałyAhahah zazdro
Mój to chyba jakis wadliwy egzemplarz
Co się stało?Hej u mnie niestety ale jest źle.
Wyłączam się i resetuje
Coffe18
Kurła jak bym o sobie czytałaja to chyba bym była milionerka a tak na serio ja mam też podły charakter i nie wyparzona gębę ale to co ostatnio się tu dzieje to jakaś pomyłka mamy wszystko mała zdrowie pracę no i najważniejsze KREDYT ale nie wiem czy to mi siedzi już na bani że muszę wrócić do pracy że mała do żłobka czy za długo jestem w domu
Beta spadła mi do 450 czy w tej sytuacji dostanę jeszcze jakieś leki na oczyszczenie?Co się stało?
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Kochane ja dziś po badaniu genetycznym, były emocje, na USG wszystko książkowo. Cytuję doktora: zdrowy piękny dzidziuś nie wierzyłam że kiedyś to usłyszę.... Radość ogromna, będzie pięknie, dziewczyny pamiętajcie po burzy zawsze wychodzi słońce, czasem trzeba powalczyć dłużej, ale warto.... To był nasz czwarty transfer, mieliśmy dwie punkcję, zaliczony po drodze biochem i poronienie zatrzymane dziś w sumie po roku od początku przygody z in vitro mocniej stąpamy po ziemi i nieśmiało głaszczemy rosnący brzuszek trzymam mocno kciuki za Was wszystkie.
reklama
Oczywiście, że pamiętam pomyliłam Was, przepraszam ja w ciąży to mam kalafior zamiast mozguJa już urodziłam
Podziel się: