reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Betę planuje na piąteczek ✊🏻

Aahahah prace nad starym w toku, trudny z niego materiał 😂 wymaga sporego pokładu sił i nerwów 😂😂😂

A tak na serio to dzieki ze pytasz ♥️
Czujemy się dobrze , chodzę do lusterka i ciagle oglądam cycuszki 😂
Czy tylko jakaś dodatkowa żyłka się nie pojawia , czy kształt sutka się nie zmienia 😂😂 - nic nie zrobisz 😂 niepłodna głowa to chora głowa 😂
no to dobrze że dobrze 😂no pewnie że trzeba się przyjrzeć dokładnie a że czas jest to się sprawdza 😂. Ja to tego tygodnia mam po dziurki w nosie a raczej Grześka nosz ku jest taki nerwowy nie można nic mu powiedzieć bo zaraz bierze to jak atak . Przykład z dziś bo mówił o zwolnieniach w firmie obok że zwalniaja i takie tam a ja mówię przecież Ciebie to nie dotyczy to co się nakrecasz to już obrócił kota ogonem że ja go podkreślam 🤦mała dziś dostała wysypki od jakiegoś jedzenia pewnie i mogłam się nie odzywać bo ten już paniki narobil że do lekarza już będzie brał wolne on pojechał do pracy a wysypki nie ma 😂

To zaczynałaś z in vitro w tym samym wieku co ja zaczynam…:) my czekamy na wynik badania zarodków i jeśli będa prawidłowe to transfer w kwietniu. Powiem Ci ze czasem mam taki natłok myśli czy już nie jestem za stara na to wszystko….:) pozytywne jest to ze udało się otrzymać 4 ładne blastki, a myślałam ze w moim wieku 1 będzie cudem:) sciskam kciuki za Ciebie i niech ten jeden ostatni zarodek bedzie mega siłaczem💪
Ja miałam tak samo🫣a teraz jeszcze starsza podchodzę do tego ostatniego transferu i myśle ze co będzie to będzie, i ze te 39 lat to jeszcze bardzo młoda byłam heh😉gratuluje pięknych blastek i życzę żeby pieknie się zadomowiły 🍀 i dziekuje za kciuki🌻

no to dobrze że dobrze 😂no pewnie że trzeba się przyjrzeć dokładnie a że czas jest to się sprawdza 😂. Ja to tego tygodnia mam po dziurki w nosie a raczej Grześka nosz ku jest taki nerwowy nie można nic mu powiedzieć bo zaraz bierze to jak atak . Przykład z dziś bo mówił o zwolnieniach w firmie obok że zwalniaja i takie tam a ja mówię przecież Ciebie to nie dotyczy to co się nakrecasz to już obrócił kota ogonem że ja go podkreślam 🤦mała dziś dostała wysypki od jakiegoś jedzenia pewnie i mogłam się nie odzywać bo ten już paniki narobil że do lekarza już będzie brał wolne on pojechał do pracy a wysypki nie ma 😂
Kurła co my z tymi chłopami mamy 😂😂😂
Powinni nam szkodliwe wypłacać 😂

reklama
Do góry