Niedługo mama
Fanka BB :)
A powinnam napisać ze miałam stymulacje i od razu transfer . Bo Ty miałaś mrożaczka?Jeśli mogę zapytać …
W jakim celu podawane miałaś ovitrelle na cyklu sztucznym ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powinnam napisać ze miałam stymulacje i od razu transfer . Bo Ty miałaś mrożaczka?Jeśli mogę zapytać …
no to dobrze że dobrze no pewnie że trzeba się przyjrzeć dokładnie a że czas jest to się sprawdza . Ja to tego tygodnia mam po dziurki w nosie a raczej Grześka nosz ku jest taki nerwowy nie można nic mu powiedzieć bo zaraz bierze to jak atak . Przykład z dziś bo mówił o zwolnieniach w firmie obok że zwalniaja i takie tam a ja mówię przecież Ciebie to nie dotyczy to co się nakrecasz to już obrócił kota ogonem że ja go podkreślam mała dziś dostała wysypki od jakiegoś jedzenia pewnie i mogłam się nie odzywać bo ten już paniki narobil że do lekarza już będzie brał wolne on pojechał do pracy a wysypki nie maBetę planuje na piąteczek
Aahahah prace nad starym w toku, trudny z niego materiał wymaga sporego pokładu sił i nerwów
A tak na serio to dzieki ze pytasz
Czujemy się dobrze , chodzę do lusterka i ciagle oglądam cycuszki
Czy tylko jakaś dodatkowa żyłka się nie pojawia , czy kształt sutka się nie zmienia - nic nie zrobisz niepłodna głowa to chora głowa
no to czekamyJasne, że jutro
Oni lubią tak trzymać człowieka w niepewności
Pasnikowej i też dr Sy.doraNa jakich grupach dokładnie
Ja miałam tak samoa teraz jeszcze starsza podchodzę do tego ostatniego transferu i myśle ze co będzie to będzie, i ze te 39 lat to jeszcze bardzo młoda byłam hehgratuluje pięknych blastek i życzę żeby pieknie się zadomowiły i dziekuje za kciukiTo zaczynałaś z in vitro w tym samym wieku co ja zaczynam… my czekamy na wynik badania zarodków i jeśli będa prawidłowe to transfer w kwietniu. Powiem Ci ze czasem mam taki natłok myśli czy już nie jestem za stara na to wszystko…. pozytywne jest to ze udało się otrzymać 4 ładne blastki, a myślałam ze w moim wieku 1 będzie cudem sciskam kciuki za Ciebie i niech ten jeden ostatni zarodek bedzie mega siłaczem
Aaaaaaa ok teraz rozumiem . No to tak naprawdę to nie do końca miałaś cykl sztuczny .A powinnam napisać ze miałam stymulacje i od razu transfer . Bo Ty miałaś mrożaczka?
Kurła co my z tymi chłopami mamyno to dobrze że dobrze no pewnie że trzeba się przyjrzeć dokładnie a że czas jest to się sprawdza . Ja to tego tygodnia mam po dziurki w nosie a raczej Grześka nosz ku jest taki nerwowy nie można nic mu powiedzieć bo zaraz bierze to jak atak . Przykład z dziś bo mówił o zwolnieniach w firmie obok że zwalniaja i takie tam a ja mówię przecież Ciebie to nie dotyczy to co się nakrecasz to już obrócił kota ogonem że ja go podkreślam mała dziś dostała wysypki od jakiegoś jedzenia pewnie i mogłam się nie odzywać bo ten już paniki narobil że do lekarza już będzie brał wolne on pojechał do pracy a wysypki nie ma
Ja już urodziłamW 14 dpt 2633 i podana była blastocysta
Trzymam kciuki za bety
@Caro♤♤♤♤ a Ty kiedy robisz betę??? Czy ja coś przegapiłam?
Moje maleństwo ma się dobrze, rośnie i ma 3 cm a plamienia najprawdopodobniej z ciągłego stanu zapalnego więc znowu wracam do antybiotykow.
Czasami się podaje, by wspomóc implantacje.Jeśli mogę zapytać …
ja tam na swojego nie narzekam, nie mam powodu - chłop marzenie można powiedziećKurła co my z tymi chłopami mamy
Powinni nam szkodliwe wypłacać