kochanka328
Fanka BB :)
Nie w tej klinice oni są na nie wogole w sprawie immunologi jest to klinka w CzechachA nie mogą podać Ci ich tam na miejscu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie w tej klinice oni są na nie wogole w sprawie immunologi jest to klinka w CzechachA nie mogą podać Ci ich tam na miejscu
Przepisał jej doc Paśnik immunolgNo to kto ci przepisał te immunoglobuliny Ci Co przepisali powinni podać
Betę planuje na piąteczekOczywiście, że pomyliłam chodziło mi o @Coffe18
Aahahah prace nad starym w toku, trudny z niego materiał wymaga sporego pokładu sił i nerwów
to on je powinien podaćPrzepisał jej doc Paśnik immunolg
A pytałaś się na grupach fejsbukowych?Dziewczyny życzę Wam pięknych bet i udanych transfer ja schodzę z pola walki.mialam podejsc 9 raz ale niestety wyszło inaczej tak jak już tu pisałam parę razy nie ma mi kto poda. Immuglobiny ukraińskie biovan kliniki się boją
A miałaś ovitrele podany podczas stymulacji?To moje przyrosty plus test ciążowy wyszedł 5dpt.
7 dpt 3 grudnia 44,53
9 dpt 5 grudnia 159,83
12 dpt 8 grudnia 822,70
14 dpt 10 grudnia 2888
Na jakich grupach dokładnieA pytałaś się na grupach fejsbukowych?
Tam dziewczyny pisały o tych z Ukrainy.
A oczywiście, że nie chcą podać.. skoro w pl wlew kosztuje Ok 6000-7000 zł a na Ukrainie na lek płacisz bez tego ostatniego zera
Już teraz w piątek? Ja czekam ytrwale chyba do poniedziałkuBetę planuje na piąteczek
Aahahah prace nad starym w toku, trudny z niego materiał wymaga sporego pokładu sił i nerwów
A tak na serio to dzieki ze pytasz
Czujemy się dobrze , chodzę do lusterka i ciagle oglądam cycuszki
Czy tylko jakaś dodatkowa żyłka się nie pojawia , czy kształt sutka się nie zmienia - nic nie zrobisz niepłodna głowa to chora głowa