reklama
U mnie też były takie przyrostyMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać![]()

najważniejsze są przyrosty może po prostu była pozna implantacja. Trzymam nadal kciuki bardzo mocnoMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać![]()

Karpatka89
Fanka BB :)
Coffe18
Wreszcie !Mam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8

Super wiadomość

Ruda08
Mam nadzieję, że nadgoni

To na pewno chłopak

Ogólnie na tyle transferów, tyle wyników, teraz wgl się nie stresuje. Jakoś czuje spokój

Wierze w nasze dzieciątko, jak matka nie wierzy to kto ma wierzyć ?

kochanka328
Trzymam kciuki jeszcze mocniej niech rośnieMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8

Coffe18
Łoooo matko tyle to ja za Chiny nie wytrzymałabymbędziemy razem czekać na wynikiTy pewnie będziesz szybciej testować bo tu u mnie dopiero 15 dpt testują
ale na pewno się skuszę na sikanca
Uważaj z tym mięsem mimo wszystko![]()

U mnie standardowo sikaniec 5dpt a 6dpt beta

Ruda08
A jakie miałaś na początku ? Pamiętasz może ?U mnie też były takie przyrosty![]()

reklama
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Kochana nie martw się na zapas, u mnie również początkowo przyrosty nie dawały nadziei. Raz poniżej normy, potem w normie, później na pograniczu aż wreszcie wystrzeliło.... Nie pamiętam dokładnie ale chyba 17, potem 43, 90, 150 a powyżej 300 już wszystko ładnie grało, jak to lekarz zawsze mi mówił ciąża to nie matematyka. dziś 13 tydzień z bobasem w brzuchu, bez problemów jak dotąd (odpukac), w środę badania genetyczne 

detektor tętna w domu ciągle daje najpiękniejsze sygnały, mogę ich słuchać bez końca. A Ty nie trać nadziei póki widać choć małe światełko
ściskam mocno

Podziel się: