reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już sobie go popijam. Jakby ktoś potrzebował pomocy na ból lub zapalenie gardła to dobrze jest robić płukanie ciepłą wodą z witaminą C w proszku, 1/3szklanki wody z 2 g proszku

Dziewczyny …
Jutro transfer …
Mam nieziemska ochotę na tatar wołowy …
Zjeść czy nie zjeść … o to jest pytanie …🤦🏻‍♀️

Nie jestem lekarzem i nie znam się za bardzo, ale jeszcze nie jesteś w ciąży dopiero niedługo bedziesz ;) więc może na odrobinę możesz sobie pozwolić :)

Nie jestem lekarzem i nie znam się za bardzo, ale jeszcze nie jesteś w ciąży dopiero niedługo bedziesz ;) więc może na odrobinę możesz sobie pozwolić :)
Powiem tak nigdy nie jadlam bo jakos sie boje (nie jestem w ciazy po prostu jakos brak zaufania)ale mam taka nieziemska ochote na tatara.Chyba pojde na urodziny do Magdy Gessler na tatara🤤
Nie pomoglam ale przypomnialas mi o tym😁

kurde ja bym chyba nie jadła… ja mam w niedziele transfer i bije się z myślami czy kawę pic wiem ze trochę przesada ale tak mam 😅
Wow ale czad 💪 między nami będzie tylko jeden dzień różnicy 😍

Wiesz pytam o tatar bo to jednak surowe mięso … niby w ciąży nie jestem ale człowiek cały czas roi sobie coś w głowie …

przed ostatnim transferem mega swirowalam . Zdrowe odżywianie , schudłam 6kg , mnóstwo badań , skontrolowane uzębienie , l4 jeszcze przed transferem 😜 i co i jajco … i to dosłownie bo puste jajo płodowe …
Tym razem odpuszczam choć troszkę 😊

reklama
Wow ale czad 💪 między nami będzie tylko jeden dzień różnicy 😍

Wiesz pytam o tatar bo to jednak surowe mięso … niby w ciąży nie jestem ale człowiek cały czas roi sobie coś w głowie …

przed ostatnim transferem mega swirowalam . Zdrowe odżywianie , schudłam 6kg , mnóstwo badań , skontrolowane uzębienie , l4 jeszcze przed transferem 😜 i co i jajco … i to dosłownie bo puste jajo płodowe …
Tym razem odpuszczam choć troszkę 😊
będziemy razem czekać na wyniki 💪 Ty pewnie będziesz szybciej testować bo tu u mnie dopiero 15 dpt testują 🙈 ale na pewno się skuszę na sikanca 😜

Uważaj z tym mięsem mimo wszystko😉

Do góry