reklama
U mnie też były takie przyrostyMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać
najważniejsze są przyrosty może po prostu była pozna implantacja. Trzymam nadal kciuki bardzo mocnoMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Nie za dużo ale rośnie 120% od poprzedniej bety. W przyszłym tygodniu mam powtórzyć. Czekać i się oszczędzać
Karpatka89
Fanka BB :)
Coffe18
Wreszcie !Mam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Super wiadomość trzymam kciuki dalej !
Ruda08
Mam nadzieję, że nadgoni@Ruda08 !!! Trzymam kciuki za rodzeństwo dla Rozalki super informacja, oby już było tylko dobrze
To na pewno chłopak leniwiec jakiś się trafił
Ogólnie na tyle transferów, tyle wyników, teraz wgl się nie stresuje. Jakoś czuje spokój
Wierze w nasze dzieciątko, jak matka nie wierzy to kto ma wierzyć ?
kochanka328
Trzymam kciuki jeszcze mocniej niech rośnieMam wyniki z wczoraj (13 dpt 3 dniowca) 21,8
Coffe18
Łoooo matko tyle to ja za Chiny nie wytrzymałabym hehebędziemy razem czekać na wyniki Ty pewnie będziesz szybciej testować bo tu u mnie dopiero 15 dpt testują ale na pewno się skuszę na sikanca
Uważaj z tym mięsem mimo wszystko
U mnie standardowo sikaniec 5dpt a 6dpt beta
Ruda08
A jakie miałaś na początku ? Pamiętasz może ?U mnie też były takie przyrosty
reklama
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Kochana nie martw się na zapas, u mnie również początkowo przyrosty nie dawały nadziei. Raz poniżej normy, potem w normie, później na pograniczu aż wreszcie wystrzeliło.... Nie pamiętam dokładnie ale chyba 17, potem 43, 90, 150 a powyżej 300 już wszystko ładnie grało, jak to lekarz zawsze mi mówił ciąża to nie matematyka. dziś 13 tydzień z bobasem w brzuchu, bez problemów jak dotąd (odpukac), w środę badania genetyczne detektor tętna w domu ciągle daje najpiękniejsze sygnały, mogę ich słuchać bez końca. A Ty nie trać nadziei póki widać choć małe światełko ściskam mocno
Podziel się: