reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Ruda08 ❤️❤️❤️!!! Trzymam kciuki za rodzeństwo dla Rozalki 💕 super informacja, oby już było tylko dobrze 🤩
Mam nadzieję, że nadgoni ✊🏻✊🏻
To na pewno chłopak 😂 leniwiec jakiś się trafił 😂
Ogólnie na tyle transferów, tyle wyników, teraz wgl się nie stresuje. Jakoś czuje spokój 🤔
Wierze w nasze dzieciątko, jak matka nie wierzy to kto ma wierzyć ? ☺️

reklama
Kochana nie martw się na zapas, u mnie również początkowo przyrosty nie dawały nadziei. Raz poniżej normy, potem w normie, później na pograniczu aż wreszcie wystrzeliło.... Nie pamiętam dokładnie ale chyba 17, potem 43, 90, 150 a powyżej 300 już wszystko ładnie grało, jak to lekarz zawsze mi mówił ciąża to nie matematyka. dziś 13 tydzień z bobasem w brzuchu, bez problemów jak dotąd (odpukac), w środę badania genetyczne ☺️☺️☺️ detektor tętna w domu ciągle daje najpiękniejsze sygnały, mogę ich słuchać bez końca. A Ty nie trać nadziei póki widać choć małe światełko 😘 ściskam mocno

Do góry