Posrednie, 1:600, wskazanie do nifty czy tam sancoJakie wyszło Ci prawdopodobnienstwo ZD według Pappa?
reklama
Ja też czekam na wieści od Ciebie !!Caro zaglądam czasami, żeby sprawdzić co u ciebie
Czekam na Twoje maleństwo
Serio wierzę, że jak ktoś się nie podda to zawsze ma szansę!
Ja sama mam co najmniej 3 kryzysy "wiary za sobą " A jutro 39 tc. A długa droga za mną. 4 stymulację, 7 transferów , wycieczki do Łodzi po 400 km w jedną stronę co tydzień. Jak sobie czasami o tym myślę to się zastanawiam jak ja to ogarnęłam z życiem i pracą. Kosmos
Kasia19881988
Fanka BB :)
Nie swędzi ,nie piecze
Kasia19881988
Takie dziwne krosty bąble , byłam u lekarza rodzinnego to Pani dr powiedziała tylko żeby to zostawić niczym nie smarować
Jestem w 16 tyg ciazy
Jak się naczytałam o opryszczkę to aż mi włos na głowie się zjeżył
Jestem w 16 tyg ciazy
kostka123
No z głową to już bywa różnie, ale znajdź sobie takie zajęcie żeby źle nie myśleć. Trzeba być pozytywnie nastawionym bo to ma duży wpływ na nasz sukces. Powodzenia!Dziękuję za wsparcie No właśnie chyba mocno świruję, da się jakoś zresetować głowę? Ja ciągle coś wymyślam, że nie tak, ale chyba wyniku biocenozy nie można podważyć. Zresztą pamiętam, że odczuwałam silne swędzenie gdy brałam luteinę, gdy byłam w ciąży z synem, może tak właśnie ma być
kostka123
Super, wspaniała wiadomośćDziewczyny, dziękuję za wsparcie i melduję, że odebrałam wyniki nifty. Dzieciątko jest zdrowe <3
margaretka89
I znasz już płeć a długo czekałaś na nifty?Dziewczyny, dziękuję za wsparcie i melduję, że odebrałam wyniki nifty. Dzieciątko jest zdrowe <3
Artemida90
może jakieś zmiany skórne od hormonów? Ja miałam okropne ropne wypryski w zgięciu łokcia. Ciężko było pobrać krew. U mnie to był skutek uboczny ciążyTakie dziwne krosty bąble , byłam u lekarza rodzinnego to Pani dr powiedziała tylko żeby to zostawić niczym nie smarować
Jestem w 16 tyg ciazy
reklama
Znam DZIEWCZYNKA!I znasz już płeć a długo czekałaś na nifty?
Robiłam przez testdna i czekałam dokładnie tydzień od pobrania
Podziel się: