reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Caro zaglądam czasami, żeby sprawdzić co u ciebie ☺️
Czekam na Twoje maleństwo 💚🍀
Ja też czekam na wieści od Ciebie !!
Serio wierzę, że jak ktoś się nie podda to zawsze ma szansę!
Ja sama mam co najmniej 3 kryzysy "wiary za sobą " A jutro 39 tc. A długa droga za mną. 4 stymulację, 7 transferów , wycieczki do Łodzi po 400 km w jedną stronę co tydzień. Jak sobie czasami o tym myślę to się zastanawiam jak ja to ogarnęłam z życiem i pracą. Kosmos

DD1CA176-4CA8-45FF-909A-BA4E2F745392.jpeg
czy to jest opryszczka. ?
Nie swędzi ,nie piecze

Takie dziwne krosty bąble , byłam u lekarza rodzinnego to Pani dr powiedziała tylko żeby to zostawić niczym nie smarować
Jestem w 16 tyg ciazy
Jak się naczytałam o opryszczkę to aż mi włos na głowie się zjeżył

Dziękuję za wsparcie :) No właśnie chyba mocno świruję, da się jakoś zresetować głowę? Ja ciągle coś wymyślam, że nie tak, ale chyba wyniku biocenozy nie można podważyć. Zresztą pamiętam, że odczuwałam silne swędzenie gdy brałam luteinę, gdy byłam w ciąży z synem, może tak właśnie ma być 💁‍♀️ 😁
No z głową to już bywa różnie, ale znajdź sobie takie zajęcie żeby źle nie myśleć. Trzeba być pozytywnie nastawionym bo to ma duży wpływ na nasz sukces. Powodzenia!

Takie dziwne krosty bąble , byłam u lekarza rodzinnego to Pani dr powiedziała tylko żeby to zostawić niczym nie smarować
Jestem w 16 tyg ciazy
Jak się naczytałam o opryszczkę to aż mi włos na głowie się zjeżył
może jakieś zmiany skórne od hormonów? Ja miałam okropne ropne wypryski w zgięciu łokcia. Ciężko było pobrać krew. U mnie to był skutek uboczny ciąży 😂

reklama
Do góry