reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć, mam powtórzyć badanie AMh a od marca mam brać antykoncepcyjne. Kiedy najlepiej zrobić te badania. Przed antykoncepcyjnymi? One chyba mają jakiś wpływ na wyniki tego badania. Byłam u lekarza i z wrażenia zapomniałam zapytać. Dziękuję za odpowiedzi.

Z tego co wiem antykoncepcyja nie ma wpływu na AMH. Badanie można zrobić każdego dnia cyklu, ja jak badałam to otrzymałam taka informacje.

reklama
Kochane moje😀spieszę Wam powiedzieć, że po 52 dniach rozłąki z Naszym Malutkim Skarbem w piątek wychodzimy do domu😀tak bardzo się cieszę, aż płacze że szczęścia , ale również jestem przerażona. Patrycja waży 2800, wydaje mi się że musi być wszytko dobrze skoro nas wypuszczają😀

U mnie po poniedziałkowej wizycie wszystko na szczęście ok, małe cudo 2 cm serducho pięknie bije. 24 lutego mam wizytę z podsłuchem tętna później 6 marca test pappa😎 dziś zaczęłam 10 tydzień już bliżej niż dalej do magicznych, bezpiecznych 12 tygodni ... I dziś poszło zamówienie na detektor, tak wiem zdania mocno podzielone ale ja po stracie potrzebuje uspokajacza miedzy wizytami 🤣 liczę że może mi jeszcze przejdzie 🙈

U mnie po poniedziałkowej wizycie wszystko na szczęście ok, małe cudo 2 cm serducho pięknie bije. 24 lutego mam wizytę z podsłuchem tętna później 6 marca test pappa😎 dziś zaczęłam 10 tydzień już bliżej niż dalej do magicznych, bezpiecznych 12 tygodni ... I dziś poszło zamówienie na detektor, tak wiem zdania mocno podzielone ale ja po stracie potrzebuje uspokajacza miedzy wizytami 🤣 liczę że może mi jeszcze przejdzie 🙈
Noooo w końcu. Brać przykład z szanownej koleżanki 😘
Gratuluje 🤩

Kochane moje😀spieszę Wam powiedzieć, że po 52 dniach rozłąki z Naszym Malutkim Skarbem w piątek wychodzimy do domu😀tak bardzo się cieszę, aż płacze że szczęścia , ale również jestem przerażona. Patrycja waży 2800, wydaje mi się że musi być wszytko dobrze skoro nas wypuszczają😀
Jak was wypuszczają to napewno wszytsko jest dobrze ❤❤❤❤.
Ogólnie maluszki nawet wypuszczają od 2 kg jak wszytsko jest ok , więc u was super ;)

Gratulacje :) ja od 11 tygodnia używam i dla mnie niezastąpione urządzenie ;) chyba pierwszy raz udało mi się znaleźć serduszko w 10+3. Ale moje dziecko na każdym usg o parę dni starsze jakby było więc może łatwiej bo większe. Takze polecam z całego serca :) uspokaja. A jeszcze ani razu nie mialam problemu ze znalezieniem tętna.

reklama
Cześć Dziewczyny. Ja juz po badaniach prenatalnych. Niestety przeziernosc karkowa wyszła odrobinę podwyższona od normy i przez to w teście Pappa pośrednio zwiększone ryzyko ZD. Czekam na wynik nifty. Zawsze coś...

Do góry