reklama
miętowa25
Fanka BB :)
ja 4 stymulacje w okresie kwiecień-listopad 2021, 3 zarodki, w tym tylko 1 zdrowy, jeden transfer i cud nad cudy urodzony we wrześniu 2022. Więc rodzeństwa nie będzie bo nie mamy żadnego mrozaczka...To niestety Ciebie przebije .. w ciagu 1,5 roku 4 stymulacje i 4 transfery (w tym jeden bliźniaczy). Ogólnie mam za sobą 6 stymulacji i 9 transferów .
Z 4 mam córkę, cud nad cudem . W tym miesiącu biorę ostatniego mrożaka, co będzie pózniej nie wiem ..
Jeden zdrowy , to znaczy robiliście badania genetyczne?ja 4 stymulacje w okresie kwiecień-listopad 2021, 3 zarodki, w tym tylko 1 zdrowy, jeden transfer i cud nad cudy urodzony we wrześniu 2022. Więc rodzeństwa nie będzie bo nie mamy żadnego mrozaczka...
miętowa25
też tak miałam. Klulo też w pachwinie od 2 trymestru. Szczególnie jak chodzilam. Aż do porodu tak mialam,z różna częstotliwością.Dziewczyny pomocy
Kłucie w pochwie na początku II trymestru
Czuje się tak jakby ktoś długą igle mi wkładał , to mi nie daje spać :-/
Jutro mam wizytę u lekarza ale odchodzę od zmysłów …
miętowa25
tak. Ze względu na chorobe genetyczna meza. Ale przy okazji zrobiliśmy badania na aneuploidie.Jeden zdrowy , to znaczy robiliście badania genetyczne?
Jestem ciekawa która z nas urodzi pierwsza u mnie termin na 18.05Stęskniłaś się? hihi
U mnie wszystko w porządku, aktualnie 24+3 tak wiec zaczęliśmy 6 miesiąc
Chłopczyk rośnie zdrowo i tylko z niecierpliwością czekam na rozwiązanie (24.05)
W zeszłym tygodniu miałam niemiła sytuacje i trafiłam na izbę przyjęć bo pojawiło się plamienie, ale naszczescie wszystko w porządku i najprawdopodobniej pękło naczynko bo macica się rozrasta.
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki tutaj. Uwierzcie ze marzenia się spełniają i każda z Nas zasługuje na to aby zostać mama
Uwierzcie mi ze lata starań naprawdę potrafią dać w kość - zreszta komu ja to mówię. Nie jedna z Was stara się i o wiele dłużej niż ja. U nas trwało to ponad 3 lata, słyszeliśmy wiele mrocznych wiadomości ze nie doczekamy się swoich dzieci i warto rozważyć bank nasienia….
Ale jak widać cuda się zdarzają.
W brzuszku rośnie mój mały synek i wierze ze już niedługo będę trzymać go w ramionach.
Módlcie się i wierzcie bo nadzieja umiera ostatnia
A u mnie 19.05Jestem ciekawa która z nas urodzi pierwsza u mnie termin na 18.05
Też tak mam. Co lekarz powiedział?Dziewczyny pomocy
Kłucie w pochwie na początku II trymestru
Czuje się tak jakby ktoś długą igle mi wkładał , to mi nie daje spać :-/
Jutro mam wizytę u lekarza ale odchodzę od zmysłów …
reklama
Hej, dziękuję że pytasz mój maluszek właśnie mnie kopie jutro mamy studniówkę a jak tam u Ciebie?Kochana jak się macie Ty i Twój maluszek?
Podziel się: