reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy_sen - ja mam dawkę 25 mg brać raz dziennie, a lekarz polecił mi z tej strony, ale nie jestem pewna, czy akurat ten jest ok 7-Keto DHEA 25 mg - 60 tabletek - 35 % Taniej! PRODUKT PREMIUM! - Zielony Sklep - Wszystko dla twojego zdrowia ( napisałam już do niego maila z pytaniem), bo na tej stronie jest jeszcze drugi, którego można byłoby brać pół dawki, tzn. taki DHEA 50 mg - 100 tabletek - 50 % Taniej! - Zielony Sklep - Wszystko dla twojego zdrowia A z dostępnością fakt jest problem.

reklama
Sylwia , Martaczi tak mi przykro, że się nie udało;(

Kinga cieszę się , że jednak jeszcze próbujesz, ostatnim razem szłysmy łeb w łeb. Teraz ja zaczynam wcześniej ale mam nadzieje że i dla Ciebie i dla mnie ten raz będzie tym szczęśliwym:)

Nika85 - trzymam kciuki, żeby Twoje podejście było szczęśliwe &&&&&&&&&&&. Na jakim teraz już jesteś etapie?

Lawendowy_sen - a ty jaką masz dawkę przepisaną? Czytałam, że kobieta może brać maks 50 mg.

Kinga, myślę, że spokojnie możesz sobie kupić któryś z tych DHEA.
Lekam ma problem z jakimś składnikiem, ale z tego co usłyszałam od producenta, to mieli wznowić produkcję przełom marca/kwietna. Najwidoczniej problem trwa nadal.
A ja mam przepisany w dawce 75 mg dziennie.

Kinga nic nie badałam, dr pozwolił brać rennie ale ja jedną wzięłam i leżą, nie cierpię po prostu tabletek do ssania ... albo przejdzie, albo trzeba będzie się przyzwyczaić, ten miód spróbuje kupić - może pomoże, a jak nie to chociasz ze smakiem zjem

Kinga 1 dzisiaj byłam na pobraniu krwi, estradiol 17 a progesteron 0,22. W poniedziałek idę znowu na pobranie krwi. Boję się ze przy takim niskim estradiolu żeby komórki nie były puste:-(

Kari trzymam kciuki, aby w poniedziałek estradiol wzrósł i to bardzo, bardzo dużo &&&&& on się pewnie dopiero rozkręca, bądź dobrej myśli

Kinga ja jutro biorę ostatnią tabletke anty, od srody zaczynam cetrotide przez 3 dni, a od soboty jak hormony będą oki to gonal i merional, więc lada chwila ruszam.
Trochę się obawiam bo przez cały czas od @ mam lekkie plamienia, ale lekarz twierdzi , że to od pigułkek czasami tak jest i to nie problem. Od ostatniej stymulacji minie równo 3 miesiące.

reklama
Do góry