reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

nie miałam badań genetycznych. Niestety nie mam nic zamrożone to była jedyna blastka która się uchowała, powiem Ci ze nikt mnie nie informował o zarodku żadnych informacji nie uzyskałam jak zapytałam o jakość to powiedzieli mi tylko ze dobra… w Niemczech to inaczej trochę wyglada ja nawet nie widzę wyników badań które mi robią🙈
To słabo. A ile miałaś pobranych komórek, ile było dojrzałych? Co jest u Was problemem?

reklama
Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku, Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby się spełniało 🤰🤱👨‍👩‍👧‍👦🥰❤️

Ja aktualnie będę zaczynać stymulację. Jestem w tym programie dwa+ jeden, ale to będzie czwarta stymulacja i leki już nie redundowane🤦🏻‍♀️, ale No cóż ryzykuje po raz kolejny z nadzieja o rodzeństwo dla mojego synka.
Dla mnie 4 procedura okazała się szczęśliwa. Trzymam kciuki!

To słabo. A ile miałaś pobranych komórek, ile było dojrzałych? Co jest u Was problemem?
pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.

pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.
No to podobnie jak u mnie, ja mialam 1,3 jak zaczynałam, później tez sie bałam sprawdzać. Być może zmiana stymulacji pomoże. Ja spróbowałabym poprawić jakość komórek mocną suplementacja i dietą przeciwzapalną.

U mnie tez sprawdziła się zmiana kliniki. W pierwszej niestety straciłam aż 3 stymulacje, a z nich łącznie miałam 5 zarodków i to z 5tej doby, nie wiem ile dotrwałoby do blastki. W nowej klinice w jednej procedurze 3 blastki z 5 pobranych komórek, takze różnica ogromna.

Dziewczyny oddam śnieg w dobre ręce. Świeży, czysty, biały, nie obsikany 😂 dostępna każda ilość 😇

Załączniki

• A0451048-C56C-4475-A45E-D004CB6E29BC.jpeg
    A0451048-C56C-4475-A45E-D004CB6E29BC.jpeg
    961,6 KB · Wyświetleń: 72
Czy zdażyło wam się ze nie pamiętaliście czy wzięliście leki ?
Ja mam rano na tarczyce później za godzinę mam antybiotyk i później duphaston i teraz nie pamietam czy ten antybiotyk wzięłam czy nie
I teraz moje pytanie lepiej wziąć jeszcze raz czy nie ?

reklama
Miałam identyczna pierwszą procedurę na krótkim protokole. Na długim było o wiele lepiej.

Do góry