To słabo. A ile miałaś pobranych komórek, ile było dojrzałych? Co jest u Was problemem?nie miałam badań genetycznych. Niestety nie mam nic zamrożone to była jedyna blastka która się uchowała, powiem Ci ze nikt mnie nie informował o zarodku żadnych informacji nie uzyskałam jak zapytałam o jakość to powiedzieli mi tylko ze dobra… w Niemczech to inaczej trochę wyglada ja nawet nie widzę wyników badań które mi robią
reklama
Dla mnie 4 procedura okazała się szczęśliwa. Trzymam kciuki!Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku, Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby się spełniało
Ja aktualnie będę zaczynać stymulację. Jestem w tym programie dwa+ jeden, ale to będzie czwarta stymulacja i leki już nie redundowane, ale No cóż ryzykuje po raz kolejny z nadzieja o rodzeństwo dla mojego synka.
pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.To słabo. A ile miałaś pobranych komórek, ile było dojrzałych? Co jest u Was problemem?
kostka123
Fanka BB :)
Dziękuje serdecznieDla mnie 4 procedura okazała się szczęśliwa. Trzymam kciuki!
No to podobnie jak u mnie, ja mialam 1,3 jak zaczynałam, później tez sie bałam sprawdzać. Być może zmiana stymulacji pomoże. Ja spróbowałabym poprawić jakość komórek mocną suplementacja i dietą przeciwzapalną.pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.
U mnie tez sprawdziła się zmiana kliniki. W pierwszej niestety straciłam aż 3 stymulacje, a z nich łącznie miałam 5 zarodków i to z 5tej doby, nie wiem ile dotrwałoby do blastki. W nowej klinice w jednej procedurze 3 blastki z 5 pobranych komórek, takze różnica ogromna.pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.
Gdzie to? W Wawie było dziś 18 stopniDziewczyny oddam śnieg w dobre ręce. Świeży, czysty, biały, nie obsikany dostępna każda ilość
Kasia19881988
Fanka BB :)
Czy zdażyło wam się ze nie pamiętaliście czy wzięliście leki ?
Ja mam rano na tarczyce później za godzinę mam antybiotyk i później duphaston i teraz nie pamietam czy ten antybiotyk wzięłam czy nie
I teraz moje pytanie lepiej wziąć jeszcze raz czy nie ?
Ja mam rano na tarczyce później za godzinę mam antybiotyk i później duphaston i teraz nie pamietam czy ten antybiotyk wzięłam czy nie
I teraz moje pytanie lepiej wziąć jeszcze raz czy nie ?
reklama
Miałam identyczna pierwszą procedurę na krótkim protokole. Na długim było o wiele lepiej.pobrali mi 5, zapłodnilo się 3 a została 1. Ja mam endometriozę i bardzo niskie AMH jak badałam ostatnio było 0,7 potem już nawet bałam się padać po laparoskopii ponoć jeszcze spada… ze strony męża wszystko super.
Podziel się: