reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszyskich mamusiek tych teraznieszych i tych przyszłych!
Ja niestety muszę się od was wypisać ale będę podczytywać i śledzić.
Wczoraj potwierdzenie na sor ciąży biochemicznej. Mam nadzieje ze szybko tu do was wrócę. Dziewczyny z takimi doświadczeniami powiedzcie co warto zbadać w takiej sytuacji przed kolejna procedura ?

Dziewczyny ja tez wam życzę samych pozytywnych bet i szczęśliwych rozwiązań. Niestety tez was opuszczam.. na naturalna ciaze nie mam nawet 0.0001% szans zdaniem lekarza...kolejnej procedury nie chce mój mąż...jestem już stara...przeprowadziłam się pod poznan i nie mam tu żadnego lekarza...nawet nie wiem do kogo miałabym się zapisac...ogólnie wchodzę z kiepskim humorem w nowy rok. Ale wam życzę dużo szczęścia...

Dziewczyny ja tez wam życzę samych pozytywnych bet i szczęśliwych rozwiązań. Niestety tez was opuszczam.. na naturalna ciaze nie mam nawet 0.0001% szans zdaniem lekarza...kolejnej procedury nie chce mój mąż...jestem już stara...przeprowadziłam się pod poznan i nie mam tu żadnego lekarza...nawet nie wiem do kogo miałabym się zapisac...ogólnie wchodzę z kiepskim humorem w nowy rok. Ale wam życzę dużo szczęścia...
bardzo mocno Cię ściskam 🥺🥰 nie mam slow na pocieszenie ale wierze ze i Tobie się ułoży ❤️

Kochana bardzo mi przykro :( nie mów o sobie, że jesteś stara, nie wiem ile masz lat, ale nie ma to znaczenia, jesteś cudowną osóbką i mam nadzieję, że życie pozytywnie Cię zaskoczy. Życzę, żebyś w nowy roku poczuła się szczęśliwa, a jeśli będziesz mieć ochotę to wróć tu za jakiś czas i daj znać co u Ciebie. Wszystkiego dobrego! ❤️

Kochane, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zdrowia, szczęścia i obfitości. Dla wszystkich spełnienia tego naszego, największego, wspólnego marzenia.
@Mamąbyć93 miałaś badania genetyczne zarodkow? Wydaje mi się, że najczęstsza przyczyna cb jest właśnie w zarodku. Przypomnij mi, masz jeszcze mrozaki? Znasz ich morfologie?
@katharina203 odpocznij i do nas wracaj! Może Mąż potrzebuje czasu, ja też tak reagowałam po niepowodzeniach... Jeśli macie chociaż 1% sił to się nie poddawajcie. Trzymam kciuki i wysyłam buziaki.

Kochane, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zdrowia, szczęścia i obfitości. Dla wszystkich spełnienia tego naszego, największego, wspólnego marzenia.
@Mamąbyć93 miałaś badania genetyczne zarodkow? Wydaje mi się, że najczęstsza przyczyna cb jest właśnie w zarodku. Przypomnij mi, masz jeszcze mrozaki? Znasz ich morfologie?
@katharina203 odpocznij i do nas wracaj! Może Mąż potrzebuje czasu, ja też tak reagowałam po niepowodzeniach... Jeśli macie chociaż 1% sił to się nie poddawajcie. Trzymam kciuki i wysyłam buziaki.
nie miałam badań genetycznych. Niestety nie mam nic zamrożone to była jedyna blastka która się uchowała, powiem Ci ze nikt mnie nie informował o zarodku żadnych informacji nie uzyskałam jak zapytałam o jakość to powiedzieli mi tylko ze dobra… w Niemczech to inaczej trochę wyglada ja nawet nie widzę wyników badań które mi robią🙈

reklama
Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku, Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby się spełniało 🤰🤱👨‍👩‍👧‍👦🥰❤️

Ja aktualnie będę zaczynać stymulację. Jestem w tym programie dwa+ jeden, ale to będzie czwarta stymulacja i leki już nie redundowane🤦🏻‍♀️, ale No cóż ryzykuje po raz kolejny z nadzieja o rodzeństwo dla mojego synka.

Do góry