reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszyskich mamusiek tych teraznieszych i tych przyszłych!
Ja niestety muszę się od was wypisać ale będę podczytywać i śledzić.
Wczoraj potwierdzenie na sor ciąży biochemicznej. Mam nadzieje ze szybko tu do was wrócę. Dziewczyny z takimi doświadczeniami powiedzcie co warto zbadać w takiej sytuacji przed kolejna procedura ?

Dziewczyny ja tez wam życzę samych pozytywnych bet i szczęśliwych rozwiązań. Niestety tez was opuszczam.. na naturalna ciaze nie mam nawet 0.0001% szans zdaniem lekarza...kolejnej procedury nie chce mój mąż...jestem już stara...przeprowadziłam się pod poznan i nie mam tu żadnego lekarza...nawet nie wiem do kogo miałabym się zapisac...ogólnie wchodzę z kiepskim humorem w nowy rok. Ale wam życzę dużo szczęścia...

Dziewczyny ja tez wam życzę samych pozytywnych bet i szczęśliwych rozwiązań. Niestety tez was opuszczam.. na naturalna ciaze nie mam nawet 0.0001% szans zdaniem lekarza...kolejnej procedury nie chce mój mąż...jestem już stara...przeprowadziłam się pod poznan i nie mam tu żadnego lekarza...nawet nie wiem do kogo miałabym się zapisac...ogólnie wchodzę z kiepskim humorem w nowy rok. Ale wam życzę dużo szczęścia...
bardzo mocno Cię ściskam 🥺🥰 nie mam slow na pocieszenie ale wierze ze i Tobie się ułoży ❤️

Kochana bardzo mi przykro :( nie mów o sobie, że jesteś stara, nie wiem ile masz lat, ale nie ma to znaczenia, jesteś cudowną osóbką i mam nadzieję, że życie pozytywnie Cię zaskoczy. Życzę, żebyś w nowy roku poczuła się szczęśliwa, a jeśli będziesz mieć ochotę to wróć tu za jakiś czas i daj znać co u Ciebie. Wszystkiego dobrego! ❤️

Kochane, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zdrowia, szczęścia i obfitości. Dla wszystkich spełnienia tego naszego, największego, wspólnego marzenia.
@Mamąbyć93 miałaś badania genetyczne zarodkow? Wydaje mi się, że najczęstsza przyczyna cb jest właśnie w zarodku. Przypomnij mi, masz jeszcze mrozaki? Znasz ich morfologie?
@katharina203 odpocznij i do nas wracaj! Może Mąż potrzebuje czasu, ja też tak reagowałam po niepowodzeniach... Jeśli macie chociaż 1% sił to się nie poddawajcie. Trzymam kciuki i wysyłam buziaki.

Kochane, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Zdrowia, szczęścia i obfitości. Dla wszystkich spełnienia tego naszego, największego, wspólnego marzenia.
@Mamąbyć93 miałaś badania genetyczne zarodkow? Wydaje mi się, że najczęstsza przyczyna cb jest właśnie w zarodku. Przypomnij mi, masz jeszcze mrozaki? Znasz ich morfologie?
@katharina203 odpocznij i do nas wracaj! Może Mąż potrzebuje czasu, ja też tak reagowałam po niepowodzeniach... Jeśli macie chociaż 1% sił to się nie poddawajcie. Trzymam kciuki i wysyłam buziaki.
nie miałam badań genetycznych. Niestety nie mam nic zamrożone to była jedyna blastka która się uchowała, powiem Ci ze nikt mnie nie informował o zarodku żadnych informacji nie uzyskałam jak zapytałam o jakość to powiedzieli mi tylko ze dobra… w Niemczech to inaczej trochę wyglada ja nawet nie widzę wyników badań które mi robią🙈

reklama
Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku, Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby się spełniało 🤰🤱👨‍👩‍👧‍👦🥰❤️

Ja aktualnie będę zaczynać stymulację. Jestem w tym programie dwa+ jeden, ale to będzie czwarta stymulacja i leki już nie redundowane🤦🏻‍♀️, ale No cóż ryzykuje po raz kolejny z nadzieja o rodzeństwo dla mojego synka.

Do góry