reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy zdażyło wam się ze nie pamiętaliście czy wzięliście leki ?
Ja mam rano na tarczyce później za godzinę mam antybiotyk i później duphaston i teraz nie pamietam czy ten antybiotyk wzięłam czy nie
I teraz moje pytanie lepiej wziąć jeszcze raz czy nie ?
policzyć ile zostało antybiotyku i kiedy zaczęłaś brać - a ogólnie to ja nie zapominam brać leków, muszę brać regularnie i ciagle o tym myśleć wiec to już jest we krwi

reklama
nie miałam badań genetycznych. Niestety nie mam nic zamrożone to była jedyna blastka która się uchowała, powiem Ci ze nikt mnie nie informował o zarodku żadnych informacji nie uzyskałam jak zapytałam o jakość to powiedzieli mi tylko ze dobra… w Niemczech to inaczej trochę wyglada ja nawet nie widzę wyników badań które mi robią🙈
Ja byłam w Niemczech stymulowana a w Pradze miałam transfer. Tak jak właśnie wspomniałaś, mnie mój lekarz tez praktycznie o żadnych wynikach badań nie informuje 🙈
Mam nadzieje, ze jeszcze zostaniesz mama ☺️

A miałaś do czynienia z luteiną lub utrogestanem? To dopiero jest dramatyczne ;) Fajnie się aplikuję cyclogest, ale nie jestem pewna co do jego wchłanialności.
Chyba nie. wydaje mi się, że cyclogest mialam, to w takiej jakby plastikowej strzykawko-cos? Dwa lata temu to miałam i uwielbiałam.

Witajcie Dziewczyny w Nowym Roku, Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, oby się spełniało 🤰🤱👨‍👩‍👧‍👦🥰❤️

Ja aktualnie będę zaczynać stymulację. Jestem w tym programie dwa+ jeden, ale to będzie czwarta stymulacja i leki już nie redundowane🤦🏻‍♀️, ale No cóż ryzykuje po raz kolejny z nadzieja o rodzeństwo dla mojego synka.
A co to za program?

Czy zdażyło wam się ze nie pamiętaliście czy wzięliście leki ?
Ja mam rano na tarczyce później za godzinę mam antybiotyk i później duphaston i teraz nie pamietam czy ten antybiotyk wzięłam czy nie
I teraz moje pytanie lepiej wziąć jeszcze raz czy nie ?
A bo to raz... Też rano euthyrox mam, potem estrofem i całą resztę.
Teraz z młodą na stanie to w ogóle cieżko. Lepeij nie przyjmować drugiej dawki. Prxelicz może opakowanie i jakoś dojdziesz do tego. Ja tak robię oprócz intensywnego rozmyślania czy mi się to śniło, czy jak.

reklama
Do góry