reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idziemy prawie łeb w łeb :) trochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę :)
Teraz ciągle będziesz niecierpliwa , i strachliwa . Ale spokojnie to normalne. ❤️ Ja dziś znów musiałam słuchać serduszka ... Wyłam przy tym jak bóbr ...tak pięknie głośno było słychać ... Ale co wyciągałam rękę po telefon to maleństwo znikało 🙈 po mamusi takie wstydliwe 🙈🙈🙈

Pomysl sobie że teraz masz wizyty co dwa tygodnie ... A za chwilę zaczną się co miesiąc 🙈🙈🙈

Ale już dziś mogę Ci powiedzieć że będzie pięknie ❤️❤️❤️

Idziemy prawie łeb w łeb :) trochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę :)

Ja pewnie też już zaraz zacznę się niecierpliwić, żeby zobaczyć serduszko. Najpierw panikowałam, że nie bedzie pęcherzyka żółtkowego i zarodka a teraz dwa tygodnie oczekiwania na zobaczenie serduszka...
Ale mam dobre przeczucia, a już po transferze je miałam wiec myślę, że będzie wszystko dobrze ! Warto czekać. Będziemy miały piekny początek roku.
A do końcówki sierpnia nam zleci. Ani się obejrzymy a na porodówkę będziemy jechać 😁

Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze ❤️❤️
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
Będzie wszystko dobrze ❤️Jaka malutka kruszyneczka ❤️

reklama
Do góry