reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idziemy prawie łeb w łeb :) trochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę :)
Teraz ciągle będziesz niecierpliwa , i strachliwa . Ale spokojnie to normalne. ❤️ Ja dziś znów musiałam słuchać serduszka ... Wyłam przy tym jak bóbr ...tak pięknie głośno było słychać ... Ale co wyciągałam rękę po telefon to maleństwo znikało 🙈 po mamusi takie wstydliwe 🙈🙈🙈

Pomysl sobie że teraz masz wizyty co dwa tygodnie ... A za chwilę zaczną się co miesiąc 🙈🙈🙈

Ale już dziś mogę Ci powiedzieć że będzie pięknie ❤️❤️❤️

Idziemy prawie łeb w łeb :) trochę tak, ale teraz znów będę się niecierpliwić czekając na wizytę :)

Ja pewnie też już zaraz zacznę się niecierpliwić, żeby zobaczyć serduszko. Najpierw panikowałam, że nie bedzie pęcherzyka żółtkowego i zarodka a teraz dwa tygodnie oczekiwania na zobaczenie serduszka...
Ale mam dobre przeczucia, a już po transferze je miałam wiec myślę, że będzie wszystko dobrze ! Warto czekać. Będziemy miały piekny początek roku.
A do końcówki sierpnia nam zleci. Ani się obejrzymy a na porodówkę będziemy jechać 😁

Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze ❤️❤️
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
Będzie wszystko dobrze ❤️Jaka malutka kruszyneczka ❤️

reklama
Do góry