kat.piorun
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, ja dziś po wlewie w poniedziałek wkraczamy z przytupem i nadzieją w nowy rok, dwa kropki wjadą na pokład prosimy o mocne kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem. A jakie byly zalecenia zeby go brac w Twoim przypadku? Czyli w jakich dniach cyklu?bo brałam dłużej niż 1 cykl i musiałam zas stopniowo z niego schodzić
Co znaczy ze zawsze konczylas po becie? Przepraszam, ale ja jeszcze zielona jestem w tym temacie ;(Mi się z tymi lekami nie udawało więc zawsze kończyłam po becie ...
w klinice do której podchodziłam do transferu na cyklu sztucznym było zalecen encorton acard i estrofem.Rozumiem. A jakie byly zalecenia zeby go brac w Twoim przypadku? Czyli w jakich dniach cyklu?
przy pierwszym transferze do negatywnego testu za drugim podejściem do transferu od 2dc do wizyty potwierdzającej ciążę dopiero wtedy dr mi powiedział że mam z niego schodzić stopniowo bo brałam go dłużej niż 1cykl.Czyli Encorton bralas od 2dc do negatywnego testu? Ja też biorę estrofem, ten akurat od 2dc do 15dc.
Rozumiem. O jakiej porze dnia go zazywalas? Po sniadaniu? Czy encorton Ci w jakis sposob pomogl?przy pierwszym transferze do negatywnego testu za drugim podejściem do transferu od 2dc do wizyty potwierdzającej ciążę dopiero wtedy dr mi powiedział że mam z niego schodzić stopniowo bo brałam go dłużej niż 1cykl.
Posiew to nawet do 3 dni, ale jakby coś wyszło to na pewno powiedzą.Robili posiew ale nic nie mówili żeby coś wyszło a myślę że wyniki już były. Antybiotyku tez żadnego nie dostałam więc widocznie jest ok.
Ja też go nie lubiłam, ale luteina w aplikacji faktycznie gorszaNo u mnie się nie sprawdzał i był jeden z gorszych w aplikacji (gorsza tylko luteina). Ale pewnie każdej będzie pasowało co innego.