reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam to samo, nie wiedzą gdzie się wbijać. A na kolejną wizytę muszę pare badań zrobić. Ja mam jeszcze w sumie tylko jedną żyłę z której mogą pobrać wiec juz powoli zrosty się robią. Jak to Panie mówią, że mam żyły jak 10-latka. Jestem dość drobna dlatego.
Mam to samo z żyłami. U mnie jeszcze potrafi nie lecieć przy pobieraniu. Pije wodę przed i tylko słyszę ,, będzie pobierane z dłoni bo nie leci,, 😑

U mnie czasami też ciężko było znaleźć. zdarza się 🙃 chyba wszystko zależy od ułożenia maluszka, bo jakoś dużo tkantki tluszowej nie miałam
Nie strszcie 🙈🙈🙈

Zresztą nie wiadomo czy go użyje ... Czy nie poczekam na wizytę ... Bo jeśli przyjdzie dopiero w poniedziałek ( niby zarzekali się się będzie jutro 🤷‍♀️ a dalej kurier nie odebrał 😔) to bez sensu będzie ... Poczekam wtedy do wizyty ... Jeden dzień czy dwa mnie nie zbawia ... 🤷‍♀️🙈

Nie strszcie 🙈🙈🙈

Zresztą nie wiadomo czy go użyje ... Czy nie poczekam na wizytę ... Bo jeśli przyjdzie dopiero w poniedziałek ( niby zarzekali się się będzie jutro 🤷‍♀️ a dalej kurier nie odebrał 😔) to bez sensu będzie ... Poczekam wtedy do wizyty ... Jeden dzień czy dwa mnie nie zbawia ... 🤷‍♀️🙈
Nie to było moim celem. Po prostu nie jest to takie proste zawsze. Może u Ciebie będzie akurat spoko ☺️ ja stwierdziłam, że nie kupię bo się będę denerwować tylko jak neo znajdę. Ale Tobie się przyda, tak myślę, tylko będziesz musiała potrenować ☺️

Nie strszcie 🙈🙈🙈

Jak masz nie znaleźć maluszka, to chyba lepiej poczekać do wizyty i od razu po trenować ;) Przynjamniej będziesz pewna, że wszystko ok, tylko źle szukasz

No widzisz a kurczę ta aptekarka mówiła ze absolutnie nie zaszkodzi a jak się już tak bardzo obawiam to mogę brać co drugi dzień … i bądź tu kobieto mądra 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Ja chyba odkąd w ogóle podchodziłam do innvitro czyli od 6 lat jak brałam kwas foliowy to za każdym razem lekarze mówili żeby był to kwas foliowy metylowa czyli folian i ja zawsze brałam w dawce 0,8 🤔 i zawsze uważałam ze lepiej więcej niż za mało, bałam się ze może być problem z tworzeniem się cewy nerwowej, wiedziałam, ze tu poziom kwasu foliowego jest ważny i tak jak pisze, zawsze brałam w dawcę 0,8, nie wiem z czego to wynikało ale u mnie lekarze zawsze tak zalecali.

reklama
Jejuuuuuu, właśnie się zorientowałam, że lutinusa mam za mało 😐 muszę jutro specjalnie jechać po niego. Liczyłam, że może bez recepty on jest to bym w jakiejś aptece e pobliżu dorwała, ale o.
Pomijając fakt, jak bardzo mnie on wkurwia i wolałabym się kuć prolutexem już, niż aplikować to. Fuja

Do góry