A nie da się tej tabletki na pół wziąć?No widzisz a kurczę ta aptekarka mówiła ze absolutnie nie zaszkodzi a jak się już tak bardzo obawiam to mogę brać co drugi dzień … i bądź tu kobieto mądra
reklama
Bella.n
Fanka BB :)
Mam to samo z żyłami. U mnie jeszcze potrafi nie lecieć przy pobieraniu. Pije wodę przed i tylko słyszę ,, będzie pobierane z dłoni bo nie leci,,Mam to samo, nie wiedzą gdzie się wbijać. A na kolejną wizytę muszę pare badań zrobić. Ja mam jeszcze w sumie tylko jedną żyłę z której mogą pobrać wiec juz powoli zrosty się robią. Jak to Panie mówią, że mam żyły jak 10-latka. Jestem dość drobna dlatego.
JestemMama!
Nie strszcieU mnie czasami też ciężko było znaleźć. zdarza się chyba wszystko zależy od ułożenia maluszka, bo jakoś dużo tkantki tluszowej nie miałam
Zresztą nie wiadomo czy go użyje ... Czy nie poczekam na wizytę ... Bo jeśli przyjdzie dopiero w poniedziałek ( niby zarzekali się się będzie jutro a dalej kurier nie odebrał ) to bez sensu będzie ... Poczekam wtedy do wizyty ... Jeden dzień czy dwa mnie nie zbawia ...
Nie to było moim celem. Po prostu nie jest to takie proste zawsze. Może u Ciebie będzie akurat spoko ja stwierdziłam, że nie kupię bo się będę denerwować tylko jak neo znajdę. Ale Tobie się przyda, tak myślę, tylko będziesz musiała potrenowaćNie strszcie
Zresztą nie wiadomo czy go użyje ... Czy nie poczekam na wizytę ... Bo jeśli przyjdzie dopiero w poniedziałek ( niby zarzekali się się będzie jutro a dalej kurier nie odebrał ) to bez sensu będzie ... Poczekam wtedy do wizyty ... Jeden dzień czy dwa mnie nie zbawia ...
Ice41
Jak masz nie znaleźć maluszka, to chyba lepiej poczekać do wizyty i od razu po trenować Przynjamniej będziesz pewna, że wszystko ok, tylko źle szukaszNie strszcie
Od 23.12 biore luteinę 100 dwa razy dziennieTo jeszcze spoko. Tylko czemu miękka się zrobiła. Progesteron dostajesz ??
Karpatka89
Ja chyba odkąd w ogóle podchodziłam do innvitro czyli od 6 lat jak brałam kwas foliowy to za każdym razem lekarze mówili żeby był to kwas foliowy metylowa czyli folian i ja zawsze brałam w dawce 0,8 i zawsze uważałam ze lepiej więcej niż za mało, bałam się ze może być problem z tworzeniem się cewy nerwowej, wiedziałam, ze tu poziom kwasu foliowego jest ważny i tak jak pisze, zawsze brałam w dawcę 0,8, nie wiem z czego to wynikało ale u mnie lekarze zawsze tak zalecali.No widzisz a kurczę ta aptekarka mówiła ze absolutnie nie zaszkodzi a jak się już tak bardzo obawiam to mogę brać co drugi dzień … i bądź tu kobieto mądra
Cześć! Fajnie, że jesteś, przykro, że musisz.Cześć dziewczyny ❤
Zaczynam przygodę razem z Wami, okazało się że mam nieprawidłowy kariotyp
Pierwszą wizytę mam w lutym ❤
Długą już macie historię z niepłodnością?
reklama
Jejuuuuuu, właśnie się zorientowałam, że lutinusa mam za mało muszę jutro specjalnie jechać po niego. Liczyłam, że może bez recepty on jest to bym w jakiejś aptece e pobliżu dorwała, ale o.
Pomijając fakt, jak bardzo mnie on wkurwia i wolałabym się kuć prolutexem już, niż aplikować to. Fuja
Pomijając fakt, jak bardzo mnie on wkurwia i wolałabym się kuć prolutexem już, niż aplikować to. Fuja
Podziel się: