Moze uda się wytrzymać jeszcze trochę a jeśli nie to będziesz miała dwa brzuchy więc na pewno Wam się uda!!Weźcie się nie wygłupiajcie
Kolejna dziewczyna po której miałam przejąć brzuszek w lutym/ marcu próbuje zrobić mi psikusa
A tak na poważnie .
trzymam kciuki żeby niunia jeszcze chwilkę posiedziała u mamuśki w brzuchu dobrze ze jesteś pod opieką ! Trzymam za Was kciuki
reklama
To jeszcze spoko. Tylko czemu miękka się zrobiła. Progesteron dostajesz ??W szpitalu liczą skończone tygodnie a u mnie 31+1. Mam nadzieję że jeszcze uda się trochę wytrzymać. W dniu przyjęcia do szpitala szyjka 26-25 mm a 14.12 na wizycie gdzie było wszystko ok szyjka miała prawie 36mm
Coffe18
Fanka BB :)
Póki co trzymamy kciuki za was iMoze uda się wytrzymać jeszcze trochę a jeśli nie to będziesz miała dwa brzuchy więc na pewno Wam się uda!!
Pisz koniecznie co u Ciebie
Dziewczyny, jak to jest z tą beta? Kiedy jej przyrosty zwalniają? Miałam juz nie robić bety, a oczywoscie zrobiłam i niby nie jest źle, ale już w głowie jakieś głupoty. Dwa dni temu w 17dpt 3300, dzisiaj 19dpt 5500. Przyrost niby w normie, ale był dużo wyższy. Nie świrować?
Artemida90
zdecydowanie nie świrować bo przyrost już nie będzie taki efektywny jak na początku. Oszczędzaj żyłyDziewczyny, jak to jest z tą beta? Kiedy jej przyrosty zwalniają? Miałam juz nie robić bety, a oczywoscie zrobiłam i niby nie jest źle, ale już w głowie jakieś głupoty. Dwa dni temu w 17dpt 3300, dzisiaj 19dpt 5500. Przyrost niby w normie, ale był dużo wyższy. Nie świrować?
P
paulina.k123
Gość
Dziewczyny, jak to jest z tą beta? Kiedy jej przyrosty zwalniają? Miałam juz nie robić bety, a oczywoscie zrobiłam i niby nie jest źle, ale już w głowie jakieś głupoty. Dwa dni temu w 17dpt 3300, dzisiaj 19dpt 5500. Przyrost niby w normie, ale był dużo wyższy. Nie świrować?
Teraz już nie będzie tak szybko rosła nie stresuj się ja już po tej 527 nie robilam wlasnie zeby nie swirowac bardziej niż świrowałam. Nawet w sumie mnie nie kusiło. W sobote zobaczysz USG to będzie lepiej na pewno
One i tak juz są zmasakrowane, wygladam jak ćpunkazdecydowanie nie świrować bo przyrost już nie będzie taki efektywny jak na początku. Oszczędzaj żyły
MamaAniola
Moje gratulacje malutka wygląda zdrowo i silnie, 8 pkt to super wynik! Pozdrowienia dla mojej małej imienniczki, a dla Ciebie jeszcze raz gratulacje i szybkiego powrotu do sił!Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
P
paulina.k123
Gość
One i tak juz są zmasakrowane, wygladam jak ćpunka
Mam to samo, nie wiedzą gdzie się wbijać. A na kolejną wizytę muszę pare badań zrobić. Ja mam jeszcze w sumie tylko jedną żyłę z której mogą pobrać wiec juz powoli zrosty się robią. Jak to Panie mówią, że mam żyły jak 10-latka. Jestem dość drobna dlatego.
reklama
U mnie czasami też ciężko było znaleźć. zdarza się chyba wszystko zależy od ułożenia maluszka, bo jakoś dużo tkantki tluszowej nie miałamPoważnie ??? Już teraz nie wiem co robić jestem na lipcowkach i tam każda która ma to znalazła serduszko ..
Niektórym to trochę zajęło ale znalazły... Mam nadzieję że i ja znajdę żeby też rok zakończyć bez nerwów i strachu . Pełna wiary i ze spokojem w sercu że wszystko będzie dobrze
Podziel się: