reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Weźcie się nie wygłupiajcie 🤪
Kolejna dziewczyna po której miałam przejąć brzuszek w lutym/ marcu próbuje zrobić mi psikusa 😁

A tak na poważnie .
trzymam kciuki żeby niunia jeszcze chwilkę posiedziała u mamuśki w brzuchu ♥️ dobrze ze jesteś pod opieką ! Trzymam za Was kciuki ♥️
Moze uda się wytrzymać jeszcze trochę a jeśli nie to będziesz miała dwa brzuchy więc na pewno Wam się uda!!

reklama
Dziewczyny, jak to jest z tą beta? Kiedy jej przyrosty zwalniają? Miałam juz nie robić bety, a oczywoscie zrobiłam i niby nie jest źle, ale już w głowie jakieś głupoty. Dwa dni temu w 17dpt 3300, dzisiaj 19dpt 5500. Przyrost niby w normie, ale był dużo wyższy. Nie świrować?

Dziewczyny, jak to jest z tą beta? Kiedy jej przyrosty zwalniają? Miałam juz nie robić bety, a oczywoscie zrobiłam i niby nie jest źle, ale już w głowie jakieś głupoty. Dwa dni temu w 17dpt 3300, dzisiaj 19dpt 5500. Przyrost niby w normie, ale był dużo wyższy. Nie świrować?
zdecydowanie nie świrować bo przyrost już nie będzie taki efektywny jak na początku. Oszczędzaj żyły

Teraz już nie będzie tak szybko rosła nie stresuj się:) ja już po tej 527 nie robilam wlasnie zeby nie swirowac bardziej niż świrowałam. Nawet w sumie mnie nie kusiło. W sobote zobaczysz USG to będzie lepiej na pewno :)

Część dziewczyny. Chciałam Wam zamrldowac, że zwolniłam brzuszek. Moja kruszynka przyszła na świat 27.12.2022 o 18:25 waży 1250 g mierzy 40cm. Leżymy w Warszawie na żelaznej w szpitalu SW. Zofi. Mała leży w inkubatorze dostała 8 punktów.. niby oddycha sama, ale maseczka jej pomoga. Urodziłam w 28+ 3. Nie wiem co mam jeszcze napisać. Ja czuję się dobrze. A was proszę o modlitwę i cieplo o nas myślcie. Musi by. Dobrze ❤️❤️
Zobacz załącznik 1479404Zobacz załącznik 1479405
Moje gratulacje ♥️ malutka wygląda zdrowo i silnie, 8 pkt to super wynik! Pozdrowienia dla mojej małej imienniczki, a dla Ciebie jeszcze raz gratulacje i szybkiego powrotu do sił!

One i tak juz są zmasakrowane, wygladam jak ćpunka ;)

Mam to samo, nie wiedzą gdzie się wbijać. A na kolejną wizytę muszę pare badań zrobić. Ja mam jeszcze w sumie tylko jedną żyłę z której mogą pobrać wiec juz powoli zrosty się robią. Jak to Panie mówią, że mam żyły jak 10-latka. Jestem dość drobna dlatego.

reklama
😱😱😱😱 Poważnie ??? Już teraz nie wiem co robić 🙈🙈🙈 jestem na lipcowkach i tam każda która ma to znalazła serduszko ..
Niektórym to trochę zajęło ale znalazły... Mam nadzieję że i ja znajdę 🙏🙏🙏🙏 żeby też rok zakończyć bez nerwów i strachu . Pełna wiary i ze spokojem w sercu że wszystko będzie dobrze 🙏🙏
U mnie czasami też ciężko było znaleźć. zdarza się 🙃 chyba wszystko zależy od ułożenia maluszka, bo jakoś dużo tkantki tluszowej nie miałam

Do góry