amy936
Fanka BB :)
Ja tez robię, a jutro zaczynam 9 tydzień. Taka już nasza naturaAle po co robisz testy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez robię, a jutro zaczynam 9 tydzień. Taka już nasza naturaAle po co robisz testy ?
Twoje testy są pozytywne ?Ja tez robię, a jutro zaczynam 9 tydzień. Taka już nasza natura
Zbędne są twoje dziwne minki. Dla zaspokojenia mojej psychiki będę co drugi dzień robić test i betęAle po co robisz testy ?
Rozumiem, ale pamiętaj że testy potrafią pokazywać fałszywe wyniki. Mnie piersi przestały boleć jak zaszłam w ciążę. Postaraj się nie stresować i poczekaj na wizytę u lekarzaZrobiłam test bo moje piersi przestały bolec
Tak, są pozytywne.Twoje testy są pozytywne ?
Ale ja nie chciałam Cię urazić moją minką więc nie bierz tego do siebie.Zbędne są twoje dziwne minki. Dla zaspokojenia mojej psychiki będę co drugi dzień robić test i betę
Dokładnie. Po co się nakręcać.. mnie też na początku piersi przestały bolec i tak naprawdę nie bolą do dzisiaj a aktualnie 31tc.Ale po co robisz testy ?
To zostaw jeden na pamiątkę, a za kasę które wydałabyś na kolejne testy zacznij odkładać na wyprawkęTak, są pozytywne.
ja nawet w 20tyg robiłam tanie testy bo lubiłam patrzeć na wychodząca kreskę każdy ma swoje w czubieAle ja nie chciałam Cię urazić moją minką więc nie bierz tego do siebie.