Kasia19881988
Fanka BB :)
Jutro ranoA kiedy masz wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro ranoA kiedy masz wizytę?
Test test negatywny w 7 tygodniu ciąży , ja chyba tego nie wytrzymamCzyli to już jest po wszystkim ? Tak?
Miałaś wizytę potwierdzająca ciaze?Test test negatywny w 7 tygodniu ciąży , ja chyba tego nie wytrzymam
A pojawiło się u ciebie krwawienie? Miałaś potwierdzona ciąża przez lekarza, tak?Test test negatywny w 7 tygodniu ciąży , ja chyba tego nie wytrzymam
Miałam potwierdzona ciąże na USG i beta HCG ładnie przyrastała , dzisiaj zrobiłam 2 testy i są negatywneA pojawiło się u ciebie krwawienie? Miałaś potwierdzona ciąża przez lekarza, tak?
Może spróbuj z innym testem?
Nie , nie mam krwawienia bo biorę duphaston 3x dziennie ,2x progresteron i jeszcze zastrzyki na rozrzedzenie krwiA pojawiło się u ciebie krwawienie? Miałaś potwierdzona ciąża przez lekarza, tak?
Może spróbuj z innym testem?
Tak miałam wizytę 2 tyg temu i doktor potwierdziła ciąże na USGMiałaś wizytę potwierdzająca ciaze?
Ja tez na początku robiłam test i wyszedl negatywny ale to na pewno nie był 7tc.
Ale po co robisz testy ?Miałam potwierdzona ciąże na USG i beta HCG ładnie przyrastała , dzisiaj zrobiłam 2 testy i są negatywne
Zrobiłam test bo moje piersi przestały bolecAle po co robisz testy ?