P
paulina.k123
Gość
Dziewczyny a jaka macie dawkę progesteronu po transferze?
Ja mam tylko luteinę 3x dziennie po tabletce. ( 200mg ) nie za mało?
Ja mam 3x Duphaston i 1x zastrzyk Prolutex 25 mg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jaka macie dawkę progesteronu po transferze?
Na sztucznym cyklu miałam łącznie dziennie 1700 ale ja miałam niskiDziewczyny a jaka macie dawkę progesteronu po transferze?
Ja mam luteinę 3x2 i lutinusa 3x1. Cykl naturalny, progesteron dziś około 47 ng/ml.Dziewczyny a jaka macie dawkę progesteronu po transferze?
Szczerze to tak to sobie właśnie tłumaczę, że to kwestia zarodka, a nie moja, że znowu ja coś nawaliłam...Bardzo mi przykro jeszcze mocniej przytulam .
Niestety bardzo rzadko się zdarza ze każdy zarodek czy transfer daje zdrową ciąże …
Przynajmniej odkąd tu jestem (2 lata ) o takim cudzie nie słyszałam …
Jeszcze będzie pięknie ….. zobaczysz …
Tak. Cały czas, bez przerwy.Dziewczyny czy farbowałyście włosy w pierwszym trymestrze ciąży?
I dobrze zrobiłaś. Od razu dostaniesz receptę i będziesz działaćNo więc ja melduje że właśnie odebrałam wyniki zlecone przez endokrynologa i prawdopodobnie moje wyniki świrują przez ciążę .... Myślę ze dostanę jakąś niewielka dawkę leku i będę musiała kontrolować wyniki co miesiąc . Dziś mam znów wizytę ( telporade dziś a we wtorek jak będzie trzeba to stacjonarna wizytę . Po prostu szybciej była dostępna teleporada a mi jak wiadomo zależy na czasie ... Wysłałam wyniki i czekam )
Ja miałam tą pod język 3x2 plus raz prolutexDziewczyny a jaka macie dawkę progesteronu po transferze?
Z dzieciątkiem wszystko w porządku mimo przebytej infekcji i tej białej plamki na serduszku?Jesteś jeszcze na samym początku drogi i myślę, że ten katar na nic nie wpłynie. Jeszcze za wcześnie.
Ja pozytywna betę miałam 22 czerwca, jakoś w połowie lipca byłam przeziębiona. Nie mocno. Miałam katar i bolało mnie gardło.
Na badaniach połówkowe wyszła biala plamka na serduszku dziecka - lekarz powiedział, że to może być wynik infekcji we wczesnej ciąży.
Ale tak jak napisałam - u Ciebie jeszcze nie ma mowy o ciąży więc raczej to przeziębienie nic złego nie wniesie. Lecz się domowymi sposobami, herabtka z miodem, imbirem, malinami, czarnym bzem - ale z umiarem
Skierowali nas na echo. W badaniu wszystko okZ dzieciątkiem wszystko w porządku mimo przebytej infekcji i tej białej plamki na serduszku?
Skierowali nas na echo. W badaniu wszystko ok