eij
Fanka BB :)
Ja w tym roku postawiłam na biel i pudrowy róż a zamiast łańcucha girlandy. Zobaczymy jak wyjdzieOjjjj czerwień ze złotem pięknie wyglada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w tym roku postawiłam na biel i pudrowy róż a zamiast łańcucha girlandy. Zobaczymy jak wyjdzieOjjjj czerwień ze złotem pięknie wyglada
Koniecznie wyślij nam potem zdjecieJa w tym roku postawiłam na biel i pudrowy róż a zamiast łańcucha girlandy. Zobaczymy jak wyjdzie
Dziewczyny, w piątek lub sobotę podchodzę do ostatniego transferu. Został nam jeden zarodek 4.1.1. Trzymajcie kciuki :*
Ja zawsze tak robiłam bo na święta wyjeżdżamy, więc to tradycyjne ubieranie w wigilię dla nas bez sensu. Ale w tym roku tylko malutka będzie, na komodzie wysoko, bo nasza diablica nie da jejJa sobie choinkę chyba w mikołajki ubiorę
Przy Lilce już było, wiadomo, teraz inaczej wszystko może być, ale już po transferze staram się być dobrej myśli... Jakieś kucia mam i "bóle" jak wtedy, więc może może ... Jednak wiadomo, to może oznaczać wszystko.No za tydzień już coś powinno być
Kciukaski !!
To prawda, twardnieje ... Ale ja nadal jestem mistrzem ciętej riposty po 5 minutach. Chyba, że właśnie już coś się wydarzyło i miałam tą cięta ripostę przygotowanąByło minęło. Niestety pewnie zawsze się tacy ludzie trafią i poprostu trzeba ich spuszczać na drzewo.
Czasami to ciężkie jeśli przeżycia są " świeże " ale z wiekiem widzę pupa twardnieje
Ja to nie pamiętam, jak miałam wiem tylko, że około 14 TC miałam wszystko odstawione, ale encorton nie wiem...No właśnie zastanawiam się jak z encerton bo jego mam właśnie pierwszy raz. Boziu jak tu wytrzymać do pierwszej wizyty
Ja miałam zawsze żywą i do końca roku stoi spokojnie w donicy tym bardziej, pod warunkiem że z bryła korzeniową jest, a neo że cięta wsadzona w ziemię.Ja mam sztuczną to ten problem mam z głowy
Ale faktycznie ze świeża to jeszcze bym troszkę poczekała
Staram się być oazą spokoju, ale wiadomo jeszcze młoda obrzydliwa była jakaś. Teraz już wiem, że skok widocznie, bo dzisiaj postawiła pierwsze krokiNo to teraz pełen relaks
Wiem ze z maleństwem u boku łatwo nie będzie ale wypoczywaj i najważniejsze się nie denerwuj
Będzie dobrze
Teraz nie pytałam, ale poprzednim razem u nas był zakaz dość długo, ale.u mnie w 5 TC to akurat krwotok miałam, więc zakaz przedłużony tylko do nie pamiętam kiedy. 8-9 TC?Dziewczyny a co z przytulankami z naszymi mężami?
Zapomniałam zapytać lekarza po ostatniej wizycie potwierdzającej pęcherzyk. Jestem w piątym tygodniu i naczytałam się o skurczach macicy przy orgazmie, który może wiele złego przynieść. Co wasi lekarze mówili na ten temat?
Cudna jest!Ojjjj czerwień ze złotem pięknie wyglada
Ooo piękna będzie! Szwagierka taka miała i czad!Ja w tym roku postawiłam na biel i pudrowy róż a zamiast łańcucha girlandy. Zobaczymy jak wyjdzie
Z jednej strony to może lepiej, że po 5 minutach, ja za często mówię to co pomyślę pod wpływem emocji. Ale staram się z tym pracowaćJa zawsze tak robiłam bo na święta wyjeżdżamy, więc to tradycyjne ubieranie w wigilię dla nas bez sensu. Ale w tym roku tylko malutka będzie, na komodzie wysoko, bo nasza diablica nie da jej
Przy Lilce już było, wiadomo, teraz inaczej wszystko może być, ale już po transferze staram się być dobrej myśli... Jakieś kucia mam i "bóle" jak wtedy, więc może może ... Jednak wiadomo, to może oznaczać wszystko.
To prawda, twardnieje ... Ale ja nadal jestem mistrzem ciętej riposty po 5 minutach. Chyba, że właśnie już coś się wydarzyło i miałam tą cięta ripostę przygotowaną
Fajnie, że potrafisz tak na to patrzeć. Ja strasznie rozpamiętuje i trzymam żal. Generalnie zachowuje się normalnie wobec takich osób, ale no... Chciałabym inaczej.