reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sylwia, martaczi - &&&&&&

Ja dziś pomaszerowałam zbadać progesteron, ale po wyniki mam dzwonić po 16, powiedzą przez telefon, a jutro będą do odbioru. Wrócę się więc Was poradzić co do wyniku. Betę kusiło zrobić, ale stwierdziłam, że nie ma najmniejszego sensu i szkoda moich nerwów. Zrobię 12 dpt, a do tego dnia będę żyć w przekonaniu, że Skarbeczki wciąż ze mną są. Choć dziś rankiem przyszło zwątpienie, że pewnie znowu się nie udało, ale staram się z tym walczyć!!!

reklama
Masia123 daj koniecznie znak jak progesteron..ile Ty jestes po transferze??

Ja coraz mocniej sie stresuje....dzisiaj jeszcze dzwonila tesciowa, z pytaniem jak sie czuje itp.....I ze czekają z wynikiem I ze nie mogą sie doczekac....I jakos mnie to jeszcze bardziej zestresowalo....

kaatik- no to będzie dzień bliźniaczych wysokich betek :tak::tak::tak: Taki plan!!!
Ikasia- dziś dopiero 4dpt, w sobotę 04.05 miałam transfer 4dniowych Bąbelków, strasznie się to dłuży. Nie stresuj się Teściową bo to szkodzi dzieciaczkom, tylko ciesz, że pamiętają, wspierają i kibicują...

A mi jakoś w sumie leci ten czas....ale cieszę się ze jutro wracam do pracy...I mam nadzieje ze te dwa ostatnie dni mina jeszcze szybciej...byle do soboty...:):) I nie dzieciaczkom tylko dzieciaczkowi:p bo mialam jednego 5 dniowego blastka:)

Witam Was Kobietki,
Witam nowe kolezanki Kaatik i Zula :-)

Darii, super!!!! trzymam juz kciuki a Ciebie i piatkowa punkcje, aby plony byly bardzo owocne w jakosci i ilosci :-)

Benle, wspaniale!!! Niedlugo juz zabierzesz ze soba maluszki jupiiii

Martaczi, :-) ciesze sie bardzo i trzymam kciuki za piatkowy sliczny przyrost bety &&&&&&&&&&&&&&&&&

oskaa- dziękuję, mam nadzieję, że betka w 12dpt też będzie podobna, bo wtedy planuję 1sze badanie. No i oczywiście kolejne również :-D

reklama
masia123 super progesteron..podobny do mojego, ja mam troszke ponad 37....a jakie dawki leków bierzesz??

Do góry