reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Patrzę ze swojej perspektywy dlatego "ja uważam" i "ja myślę", zwłaszcza na forum, wydaje mi się całkowicie normalna ;)
Widziałam tu kilka sytuacji gdzie dziewczyny które pisały coś negatywnego były krytykowane za wprowadzanie negatywnej atmosfery zamiast stałego optymizmu.
Ja niestety należę, tak jak już pisałam, do panikar, ale faktycznie nie będę już pytać żeby nie wywoływać niepokojów, uwierzę wam na słowo że przesadzam ;)

Dziękuję wam bardzo za wszystkie odpowiedzialności 🌻🌻
Nikt nie był krytykowany za negatywne nastawienie to jest zrozumiałe ze ciężko jest się cieszyć i skakać z radości po wielu stratach i smutnych przeżyciach - zwrócona była tylko uwaga ze warto wierzyć i mieć nadzieje … nikt od nikogo nie oczekuje ze będzie tryskał energia i robił kupę na różowo ale dobrze jest się wspierac , dodawać sił , nadzieji i wiary a nie dołowania ☺️ to tak na zakończenie tamtego tematu który był zakończony ale go wywlekłas 😉

Nikt nie zabrania nikomu pytać, doradzać się itd … po to tu jest każda z nas …☺️
Warto jednak zachować zdrowy rozsądek , żyć i cieszyć się z cudu jaki sobie wywalczyliscie 😉 tyle 😉

Dziś powtórzyłam test ! Teraz już widzę dwie kreski w sodę idę ba betę to moje 3 pełne podejście do in vitro

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 85
Witam w niedzielny poranek 🙂
Już prawie koniec stymulacji, uff...

Gdzie wyrzucacie ampułki i igły że strzykawkami?

Salamantka nie panikuj, dziecka nie przegrzejesz. To ty czujesz gorąco, ono ma tam stałą temperaturę, inaczej, gdybyś miała wysoką gorączkę. Wtedy jest czego się obawiać.
Ja dostałam od kliniki pojemniki na zużyte igły

Hej dziewczyny. Miesiąc temu pojawiłam się pierwszy raz na forum. Wtedy byłam po świeżym transferze, ale pojawiło się krwawienie dobry tydzień później. Zakończyło się miesiączką.
Mój lekarz nie chciał zwlekać i 5 dni po owulacji wysłał mnie na kriotransfer.
Oto nasz rezultat 🥰 Jesteśmy przeszczęśliwi 🥹😭❤️
We wtorek mam wizytę u ginekologa 🥰
Gratuluję i trzymam kciuki!
I bardzo zazdroszczę, bardzo. W swoim życiu zrobiłam z milion takich testów i nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski.

reklama
Do góry