reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja dziś chyba łeb zgubię 😂zablokowałam peopay więc musiałam iść na pocztę opłacić polisę na mieszkanie wzięłam Werkę i wózek poczta oczywiście zamknięta no to mówię idę małej płyn do płukania kupić chce płacić ja karty nie mam wróciłam z mała do mieszkania nie ma 🤦poszłam spowrotem ta sama drogą co szłam na pocztę no i jak leży koło poczty 🤦 spowrotem po ten płyn do płukania wychodzę z tamtad a kupiłam mleczko do prania 🤦🤦🤦

Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek 😑 z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi 😉

Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek 😑 z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi 😉
To chyba podwyzszone Nk.
Na to dają steryd albo wlew z intralipidu.

reklama
Do góry