reklama
cieszę się że się rozumiemy
ja dziś chyba łeb zgubię zablokowałam peopay więc musiałam iść na pocztę opłacić polisę na mieszkanie wzięłam Werkę i wózek poczta oczywiście zamknięta no to mówię idę małej płyn do płukania kupić chce płacić ja karty nie mam wróciłam z mała do mieszkania nie ma poszłam spowrotem ta sama drogą co szłam na pocztę no i jak leży koło poczty spowrotem po ten płyn do płukania wychodzę z tamtad a kupiłam mleczko do prania
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi
To chyba podwyzszone Nk.Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi
Na to dają steryd albo wlew z intralipidu.
Kasia19881988
Fanka BB :)
Po jakim czasie od transferu robiliście testy i wychodziły pozytywne ?
Artemida90
8dpt po transferze 5dniowego pozytywny test z blada kreskaPo jakim czasie od transferu robiliście testy i wychodziły pozytywne ?
eij
7 dpt ale wtedy już byłam po becie. Wcześniej nie robiłamPo jakim czasie od transferu robiliście testy i wychodziły pozytywne ?
reklama
ja za pierwszym razem po 9 dniach a po drugim dopiero po pozytywnej beciePo jakim czasie od transferu robiliście testy i wychodziły pozytywne ?
Podziel się: