reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja dziś chyba łeb zgubię 😂zablokowałam peopay więc musiałam iść na pocztę opłacić polisę na mieszkanie wzięłam Werkę i wózek poczta oczywiście zamknięta no to mówię idę małej płyn do płukania kupić chce płacić ja karty nie mam wróciłam z mała do mieszkania nie ma 🤦poszłam spowrotem ta sama drogą co szłam na pocztę no i jak leży koło poczty 🤦 spowrotem po ten płyn do płukania wychodzę z tamtad a kupiłam mleczko do prania 🤦🤦🤦

Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek 😑 z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi 😉

Dziewczyny dostałam info że jest mój wynik histeroskopii, wiem tylko tyle: podwyższone cd56. Możecie z doświadczenia poradzić czego się spodziewać w leczeniu? Na co się ewentualnie przygotować? O co mam pytać lekarza? Wizyta dopiero w poniedziałek 😑 z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi 😉
To chyba podwyzszone Nk.
Na to dają steryd albo wlew z intralipidu.

reklama
Do góry