Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięciaJak tu już tak rezerwujecie brzuszki na zapas to z chęcią przejmę brzuszek kulezanki która rodzi luty / marzec
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry w czwartek
Życzę pięknego dnia dla wszystkich
Dla tych siedzących w krzakach więcej odwagi i wiary że może być dobrze
Co do rozmowy wczorajszej @mArusia33 i @Per Em oddam z chęcią kalendarz. Niech teraz którejś z was przyniesie szczęście ja nie ukrywam że na razie ciąża jest dla mnie łaskawa i aby tak zostało ale z chęcią podzielę się nim
Tylko oczywiste jest to że pustego go nie oddam więc czekam aż się dopiszecie do niego i będę szukać nowej prowadzącej
Już jedna propozycja siedzi mi w.glowie no ale zobaczymy jak to będzie
Także proszę wychodzić z za krzaków i dopisywać wizyty u lekarza
Życzę pięknego dnia dla wszystkich
Dla tych siedzących w krzakach więcej odwagi i wiary że może być dobrze
Co do rozmowy wczorajszej @mArusia33 i @Per Em oddam z chęcią kalendarz. Niech teraz którejś z was przyniesie szczęście ja nie ukrywam że na razie ciąża jest dla mnie łaskawa i aby tak zostało ale z chęcią podzielę się nim
Tylko oczywiste jest to że pustego go nie oddam więc czekam aż się dopiszecie do niego i będę szukać nowej prowadzącej
Już jedna propozycja siedzi mi w.glowie no ale zobaczymy jak to będzie
Także proszę wychodzić z za krzaków i dopisywać wizyty u lekarza
JestemMama!
Rezerwuje go dla @Coffe88Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięcia
to nie miało Katarzyna być do Ciebie tylko do @Coffe88 wybaczMoze niech wezmie kalendarz dziewczyna ktora jeszcze nie ma dziecka hmmm
Coffe18
Biereeee bierrreeee .Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięcia
Jak by Ci się troszkę pospieszyło w lutym na przyklad to tez nie pogardzę baaaa
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dzieciątko
Czytałam, że zapotrzebowanie na magnez dla kobiet w ciąży to 360 a jedna tabletka np magnefar B6 forte ma 100. Więc pasuje brać przynajmniej 3 dziennie a najlepiej 4. Ale w tych tabletkach jest Wit B6 a w tabletkach dla kobiet w ciąży (jeżeli ktoś takie przyjmuje ja np stosuje omegamed optima start) też ona jest i pasuje jej nie przedawkować. Tym bardziej, że magnez B6 dostarczamy też w jedzeniu. Więc ja biorę 2 dziennie magnezu i jedną optime póki coJa acard biorę od 2-3 dnia cyklu. To jest lek, który można cały czas sobie brać, jak witaminę C. Oczywiście poniekąd
A.magnez rzeczywiście powinnam teraz zwiększyć dawkę, bo niby łykam codziennie, ale przed transferem to inaczej
Bella.n
To ja rezerwujeJa zwalniam swój w powie marca więc która chce to oddam swój brzuch
reklama
Dziewczyny nie wiem czy któraś słyszała,ale wrzucam link;
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.
Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.
Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł
TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie!
www.takdlainvitro.pl
Podziel się: