reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
ikasiu piekny progesteron ja w 18dc mialam 27,14 to tez spory dziewczyny juz myslaly ze cos na rzeczy ale widocznie tak juz mam
martaczi
Hola a jak Ty się czujesz?
martaczi, rożnie. Raz lepiej raz gorzej. wczoraj np. strasznie bolał mnie brzuch, dziś na szczęście już jest trochę lepiej. mam nadzieję że to maluch rosnie i sie rozpycha. od jakiegos tygodnia nie mam już takich strasznych mdłości jak miałam wczesniej.
Martaczi &&&&&&& kciuki zaciśnięte za wysoką betę!
Hola to na pewno maluszek się rozpycha i cieszę się,że lepiej się czujesz - zbliżasz się do okresu, kiedy będziesz się o wiele lepiej czuć, tylko patrzeć jak brzusio rośnie :-)
miłego dnia dziewczyny!
Hola to na pewno maluszek się rozpycha i cieszę się,że lepiej się czujesz - zbliżasz się do okresu, kiedy będziesz się o wiele lepiej czuć, tylko patrzeć jak brzusio rośnie :-)
miłego dnia dziewczyny!
martka273
martaczi, ikasia dziewczyny, sprawdzam forum z pracy, czy są wieści nowe i trzymam kciuki!:-)
martaczi
dziewczyna a jaki powinien być wynik prze 2 dniowych zarodkach 4 kom w 11 dpt???
reklama
Sylwia1985
Mamusia Sierściuszka
martaczi - tik tak tik tak. Godzina minęła, a ja zaraz zawału dostanę. Odświeżam stronę jak głupia cały czas.
Ale mi się stres udzielił
Ale mi się stres udzielił
Podziel się: