reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzisiaj byłam na usg prenatalnym. Na usg wszystko pięknie, czekam jeszcze na wyniki badania krwi Pappa który będzie w środę. Wtedy więcej się wypowiem ✊🏻

Z ryzyk na badaniu wyszło mi ze mam 1:760 na dziecko z zesp. downa. Ale lekarka uspokajała mnie ze jestem przy górnej granicy i pewnie jest Ok ale wynik zaniżył mój wiek 32 lata. (Pow 30 rz ryzyko wzrasta)

Zobaczymy jakie wyjdą badania krwi i czy ryzyko zmaleje czy się powiększy i wtedy będziemy myśleć i dalszych badaniach genetycznych.
Ale ja wierze ze jest dobrze 💪🏼

Maluch - tak bo to chyba chłopiec 🫢 ma 7 cm 😀

Także trzymajcie kciuki ✊🏻💪🏼💕
Super wiadomości 😁❤️

Hej, czy jest ktoś kto miał pcos i wysoki wynik AMH ponad 20? Jestem na początku tej drogi i nie wiem czego się spodziewać...

Hej, czy jest ktoś kto miał pcos i wysoki wynik AMH blisko 30? Jestem na początku tej drogi i zupełnie nie wiem czego się spodziewać....

A co tam u Ciebie bombelku ? 🤪🤍
a dobrze dziękuję 😘mała rośnie jak na drożdżach i powoli pokazuje kto w tej rodzinie rozkłada karty w piątek 🤣skończyła pół roczku. Boże nie wiem kiedy to zleciało i gdzie te dni uciekły. Ciąża tak strasznie mi się dłużyła a teraz to moment i kolejny miesiąc mija 🤦‍♀️jutro idę do księdza na rozmowę bo kuzynka chce mnie na chrzestna a ja nie mam ślubu i muszę iść do niego podpisać jakiś tam protokół że w ciągu 5 lat weźmiemy ślub 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

nie mów tak o sobie nie bądź taka surowa dla siebie bo to nie Twoja wina nie jesteś jakimś odmieńcem zobacz ile nas tu Niepłodność to żaden wstyd czy powód do obwiniania się Kochana ❤️
Wiem, ze to nie wstyd i absolutnie się tego nie wstydzę. Po prostu od samego początku czuje, że to moja wina, że to ze mną jest coś nie tak. Na prawdę wierzyłam, ze nam się uda a tu znowu nóż w plecy…

a dobrze dziękuję 😘mała rośnie jak na drożdżach i powoli pokazuje kto w tej rodzinie rozkłada karty w piątek 🤣skończyła pół roczku. Boże nie wiem kiedy to zleciało i gdzie te dni uciekły. Ciąża tak strasznie mi się dłużyła a teraz to moment i kolejny miesiąc mija 🤦‍♀️jutro idę do księdza na rozmowę bo kuzynka chce mnie na chrzestna a ja nie mam ślubu i muszę iść do niego podpisać jakiś tam protokół że w ciągu 5 lat weźmiemy ślub 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
A jak podpiszesz a nie weźmiecie to co wtedy, cofnie Ci pozwolenie? 😆😆😆

Wiem, ze to nie wstyd i absolutnie się tego nie wstydzę. Po prostu od samego początku czuje, że to moja wina, że to ze mną jest coś nie tak. Na prawdę wierzyłam, ze nam się uda a tu znowu nóż w plecy…
Każda z nas często tak sie czula, niestety to nie jest łatwa droga. Pozostaje nam tylko to zaakceptować o walczyć dopóki mamy siły. Życzę Ci ich z całego serca. Głowa do góry, jeszcze będzie pięknie.

Hej, czy jest ktoś kto miał pcos i wysoki wynik AMH blisko 30? Jestem na początku tej drogi i zupełnie nie wiem czego się spodziewać....
Tez mam pcos ale mniejsze amh, u mnie akurat poszło super, dużo pęcherzy, dużo komórek i dużo zarodków. Pierwszy transfer mrożony udany. Wcześniej 5 lat nic mimo stymulacji owulacji i 6 podejść do inseminacji.

reklama
Do góry