reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kocka @Orchidea33 jak tam Mamusie? Jakie wieści na froncie? 😊
Dzieki ze pytasz :)
U nas na razie tak pół na pół. Maly cudowny, jesteśmy w nim zakochani. Wspaniale dziecko, które wie czego chce ;) najgorsze jest karmienie bo mam mało jeszcze swojego pokarmu. Maly sie złości bo chce szybko i duzo. A tutaj mamy problem. Dzis wyszliśmy ze szpitala, kupiliśmy laktator i będziemy odciągac i dawac mu z butelki i dodawać mm. Mam nadzieje, ze laktacja sie rozkręci i zrezygnujemy z mm calkowicie ✊

Dzieki ze pytasz :)
U nas na razie tak pół na pół. Maly cudowny, jesteśmy w nim zakochani. Wspaniale dziecko, które wie czego chce ;) najgorsze jest karmienie bo mam mało jeszcze swojego pokarmu. Maly sie złości bo chce szybko i duzo. A tutaj mamy problem. Dzis wyszliśmy ze szpitala, kupiliśmy laktator i będziemy odciągac i dawac mu z butelki i dodawać mm. Mam nadzieje, ze laktacja sie rozkręci i zrezygnujemy z mm calkowicie ✊
tylko uważaj z butelka bo dzieci lubią się przyzwyczaić ze z butelki szybciej i łatwiej leci. Lepsza strzykawka i podawać w czasie karmienia 😊 ja dostałam taka specjalna w szpitalu która stosują do sond 😊 z wężykiem zamiast igły. Mogę Ci podesłać zdjęcie jak to wyglada. No i mąż może w tym uczestniczyć

reklama
Do góry