reklama
A to masz brać od 1 dc?Ja właśnie zapomniałam leku A pojechałam na uczelnie i nie sądziłam.ze akurat dziś przyjdzie okres bo nic na to nie wskazywało A tu takie coś heheh
No to nie musisz die martwić, że nie wzięłaś dzisiajOd 2 czyli od jutra 2 razy dziennie
Aaa w sensie, że nie wracasz do domu. Kumam. Weź najszybciej jak się da i kolejny za 12h. I kolejne dni w takich samych godzinach.No o dziś się nie martwię tylko o to że jutro rano nie wezmę leku
Najwyżej będziesz brała dzień dłużej.
Orchidea33
Fanka BB :)
Dzieki ze pytasz@Kocka @Orchidea33 jak tam Mamusie? Jakie wieści na froncie?
U nas na razie tak pół na pół. Maly cudowny, jesteśmy w nim zakochani. Wspaniale dziecko, które wie czego chce najgorsze jest karmienie bo mam mało jeszcze swojego pokarmu. Maly sie złości bo chce szybko i duzo. A tutaj mamy problem. Dzis wyszliśmy ze szpitala, kupiliśmy laktator i będziemy odciągac i dawac mu z butelki i dodawać mm. Mam nadzieje, ze laktacja sie rozkręci i zrezygnujemy z mm calkowicie
Artemida90
Fanka BB :)
tylko uważaj z butelka bo dzieci lubią się przyzwyczaić ze z butelki szybciej i łatwiej leci. Lepsza strzykawka i podawać w czasie karmienia ja dostałam taka specjalna w szpitalu która stosują do sond z wężykiem zamiast igły. Mogę Ci podesłać zdjęcie jak to wyglada. No i mąż może w tym uczestniczyćDzieki ze pytasz
U nas na razie tak pół na pół. Maly cudowny, jesteśmy w nim zakochani. Wspaniale dziecko, które wie czego chce najgorsze jest karmienie bo mam mało jeszcze swojego pokarmu. Maly sie złości bo chce szybko i duzo. A tutaj mamy problem. Dzis wyszliśmy ze szpitala, kupiliśmy laktator i będziemy odciągac i dawac mu z butelki i dodawać mm. Mam nadzieje, ze laktacja sie rozkręci i zrezygnujemy z mm calkowicie
reklama
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
TakW pierwszym cyklu po transferze świeżaczka poszłaś na kriotranafer?
Podziel się: