Były mrożone w 5 dobie? Może trzeba było je potrzymać dłużej. Po rozmrożeniu komórki się dzielą i czasem blastocysta wskakuje na wyższy level. U nas mrożona była 4bb a w czasie transferu była już wychodząca. Może są leniuszki ale najważniejsze że dotrwały do blastocystyTrzymam
Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
reklama
@Kocka gratulacje! Odpoczywaj teraz, ale nie zostawiaj nas tu! buziaki dla Ciebie i dzieciaków :*Widziałam na innym forum, że nasza @Kocka Zwolniła brzuch
Gratuluję i dziękuję za Twoje rady, ciepłe słowa otuchy i za to, że zawsze można było na Ciebie liczyć.
Pamiętam jak odebrałam wyniki bety, później przyrosty. Bałam się ogromnie - czekałam na Twój komentarz, na Twoje słowo.
@Kocka dużo zdrówka dla Was ❤❤❤❤❤❤
Karpatka89
Fanka BB :)
@Kocka @Orchidea33 jak tam Mamusie? Jakie wieści na froncie?
Hej dziewczyny od jutra powinnam zacząć brać estrofem bo przygotowywuje się do poszerzonej biopsji endometrium ale niestety lek mam W domu i mogę to dążyć dopiero koło godziny 18 czy mogę to wziąć o takiej porze czy to już za późno i muszę czekać do kolejnego cyklu
eij
Jak dla mnie nie za późno. Doba ma 24 h więc obojętnie czy weźmiesz rano czy wieczoremHej dziewczyny od jutra powinnam zacząć brać estrofem bo przygotowywuje się do poszerzonej biopsji endometrium ale niestety lek mam W domu i mogę to dążyć dopiero koło godziny 18 czy mogę to wziąć o takiej porze czy to już za późno i muszę czekać do kolejnego cyklu
eij
Ustal sobie taką godzinę o której będzie Ci wygodnie.I k9lejnego dnia mogę wziąć rano czy powinnam brać znów o 18
Powinnaś brać o jednakowych porach.I k9lejnego dnia mogę wziąć rano czy powinnam brać znów o 18
Wiadomo, że możesz mieć chwilę obsuwy ale jednak czas powinien być zbliżony.
Ja miałam budzik, wybrałam takie godziny zeby było wygodnie. Lek cały czas w portfelu więc cały czas przy sobie
reklama
Podziel się: