reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzymam ✊

Niestety dopadł mnie dołek. Dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapytać co z resztą z 3 rozwijających się zarodków i niestety nie doszły do blastocyst. Zapytałam się też o klasę moich 4 zamrożonych zarodków i jest słabo:( mam 2x 3ab i 2x 2ab.
Transferowany miałam też 3ab. Żaden z moich 8 zapłodnionych zarodków nie osiągnął 4. Nachodzą mnie bardzo czarne myśli że będzie źle.
Były mrożone w 5 dobie? Może trzeba było je potrzymać dłużej. Po rozmrożeniu komórki się dzielą i czasem blastocysta wskakuje na wyższy level. U nas mrożona była 4bb a w czasie transferu była już wychodząca. Może są leniuszki ale najważniejsze że dotrwały do blastocysty 🙂

reklama
Widziałam na innym forum, że nasza @Kocka Zwolniła brzuch 🙃
Gratuluję i dziękuję za Twoje rady, ciepłe słowa otuchy i za to, że zawsze można było na Ciebie liczyć.
Pamiętam jak odebrałam wyniki bety, później przyrosty. Bałam się ogromnie - czekałam na Twój komentarz, na Twoje słowo.

@Kocka dużo zdrówka dla Was ❤❤❤❤❤❤
@Kocka gratulacje! Odpoczywaj teraz, ale nie zostawiaj nas tu! buziaki dla Ciebie i dzieciaków :*

Hej dziewczyny od jutra powinnam zacząć brać estrofem bo przygotowywuje się do poszerzonej biopsji endometrium ale niestety lek mam W domu i mogę to dążyć dopiero koło godziny 18 czy mogę to wziąć o takiej porze czy to już za późno i muszę czekać do kolejnego cyklu

Hej dziewczyny od jutra powinnam zacząć brać estrofem bo przygotowywuje się do poszerzonej biopsji endometrium ale niestety lek mam W domu i mogę to dążyć dopiero koło godziny 18 czy mogę to wziąć o takiej porze czy to już za późno i muszę czekać do kolejnego cyklu
Jak dla mnie nie za późno. Doba ma 24 h więc obojętnie czy weźmiesz rano czy wieczorem

I k9lejnego dnia mogę wziąć rano czy powinnam brać znów o 18
Powinnaś brać o jednakowych porach.
Wiadomo, że możesz mieć chwilę obsuwy ale jednak czas powinien być zbliżony.
Ja miałam budzik, wybrałam takie godziny zeby było wygodnie. Lek cały czas w portfelu więc cały czas przy sobie 😀

reklama
Ja właśnie zapomniałam leku A pojechałam na uczelnie i nie sądziłam.ze akurat dziś przyjdzie okres bo nic na to nie wskazywało A tu takie coś heheh

Do góry