reklama
Przy ostatnim transferze w klinice mi dali 15 mg, teraz doc P. zlecił mi 10 mg, ale już przed transferemA jaka masz dawkę encorton
może to od leku upławy takie ja też miałam przy tym utrogestanieWłaśnie zauważyłam jakiś brązowy skrzep
kat.piorun
Zaciekawiona BB
Chętna na prolutex 2 opakowaniaDziewczyny dziś zajrzałam do szafki z lekami i mam do odsprzedania :
2 opakowania clexane po 50 zł
6 opakowań prolutexu po 80 zł
Zapraszam
amy936
Fanka BB :)
Właśnie wczoraj był skrzep, a dzisiaj z progesteronem wylatuje brązowe zabarwienie, co prawda minimalnie, ale jest.może to od leku upławy takie ja też miałam przy tym utrogestanie
Hej !Chętna na prolutex 2 opakowania
Już sprzedane niestety
Jaką masz dawkę encortonu ?Bede ich jeszcze cisnąć, ale Pas.nik dal mi wlew z Accofilu, to moze tez na to? I w ogóle sie wkurzylam. Mialam brac antybiotyk na to zapalenie bezpośrednio przed cyklem z teansferem, a encorton od 2dc, tak żeby mi sie nie nałożyły. Miesiaczka przyszła wcześniej i ch** bombki strzelił. Napisałam do P. Co w takiej sytuacji i odpisał, ze w takim razie encorton 3 dni przed transferem dopiero. Dopytywałam czy to wystarczy, a on, ze jak jest infekcja to nie mozna encortonu. No jak to? Przeciez ja mam ukryty stan zapalny pewnie od dawna.. Czuję, że nikt dokładnie sie mną nie interesuje.
Przy ostatnim transferze w klinice mi dali 15 mg, teraz doc P. zlecił mi 10 mg, ale już przed transferemJaką masz dawkę encortonu ?
reklama
Cześć, dziś jest 8 dpt - kriotransfer 6 dniowej blastocysty, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test z moczu, super czuły. Wyszły 2 kreski, planowana weryfikację mam 27.10.od 2 dni kłują mnie jajniki i ciągnie brzuch jak na okres. W pierwszej ciąży tak nie miałam.Denerwuje się, że coś może być nie tak. Ciesze się bardzo ale boje się. Byłam kiedyś w ciąży pozamacicznej (naturalnej nie po in vitro)i teraz mnie dopadły czarne myśli, że te kłucie jajników to może być właśnie taka ciąża.Czy miałyście podobnie?Czytałam, że po in vitro też może zdarzyć się ciąża pozamaciczna, szczególnie że choruje na endometrioze.Mam nadzieję, że tylko panikuję i wszystko będzie ok. Dajcie znać jak było u Was.Pozdrawiam
Podziel się: