reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bede ich jeszcze cisnąć, ale Pas.nik dal mi wlew z Accofilu, to moze tez na to? I w ogóle sie wkurzylam. Mialam brac antybiotyk na to zapalenie bezpośrednio przed cyklem z teansferem, a encorton od 2dc, tak żeby mi sie nie nałożyły. Miesiaczka przyszła wcześniej i ch** bombki strzelił. Napisałam do P. Co w takiej sytuacji i odpisał, ze w takim razie encorton 3 dni przed transferem dopiero. Dopytywałam czy to wystarczy, a on, ze jak jest infekcja to nie mozna encortonu. No jak to? Przeciez ja mam ukryty stan zapalny pewnie od dawna.. Czuję, że nikt dokładnie sie mną nie interesuje.
Jaką masz dawkę encortonu ?

reklama
Cześć, dziś jest 8 dpt - kriotransfer 6 dniowej blastocysty, rano nie wytrzymałam i zrobiłam test z moczu, super czuły. Wyszły 2 kreski, planowana weryfikację mam 27.10.od 2 dni kłują mnie jajniki i ciągnie brzuch jak na okres. W pierwszej ciąży tak nie miałam.Denerwuje się, że coś może być nie tak. Ciesze się bardzo ale boje się. Byłam kiedyś w ciąży pozamacicznej (naturalnej nie po in vitro)i teraz mnie dopadły czarne myśli, że te kłucie jajników to może być właśnie taka ciąża.Czy miałyście podobnie?Czytałam, że po in vitro też może zdarzyć się ciąża pozamaciczna, szczególnie że choruje na endometrioze.Mam nadzieję, że tylko panikuję i wszystko będzie ok. Dajcie znać jak było u Was.Pozdrawiam

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry