katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was stołowałam lek Lenzetto?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam cały czasDziewczyny czy któraś z Was stołowałam lek Lenzetto?
A jak go stosujesz. Ja mam 2 razy dziennie psikac. Psikam od wczoraj i mam straszne nudności. Do tego 3x2 dowcipnie estrofemu. Może od tego że to duża dawkaJa mam cały czas
O kurcze spore masz te dawki,ja mam tylko raz dziennie 2 psiknieciaA jak go stosujesz. Ja mam 2 razy dziennie psikac. Psikam od wczoraj i mam straszne nudności. Do tego 3x2 dowcipnie estrofemu. Może od tego że to duża dawka
No bo ostatnio na samym estrofemie mi nie urosło...O kurcze spore masz te dawki,ja mam tylko raz dziennie 2 psikniecia
Ja miałam estrofem 1 tabletkę 2xdziennie doustnie i lenzetto raz dziennie 2 psikniecia i mi zawsze ładnie rosło. Te nudności to skutki uboczneNo bo ostatnio na samym estrofemie mi nie urosło...
Tego , tegotego roku czy poprzedniego
Jak sytuacja? Robiłaś betę?Właśnie wczoraj był skrzep, a dzisiaj z progesteronem wylatuje brązowe zabarwienie, co prawda minimalnie, ale jest.