amy936
Fanka BB :)
Lece! Dam wam znać!Skoro brązowy to znaczy krew zaschnięta już.
Mogła być implantacja.
Leć jutro na betę!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lece! Dam wam znać!Skoro brązowy to znaczy krew zaschnięta już.
Mogła być implantacja.
Leć jutro na betę!!
Kochana, spokojnie! Jak czytasz, wiele dziewczyn plamilo i nie oznaczało to absolutnie nic złego!!Właśnie zauważyłam jakiś brązowy skrzep
Lece! Dam wam znać!
Dzidzia ma się dobrzeTrzymam kciuki
up up!Dziewczyny co brałyście na wysokie nk maciczne? Intralipid? Encorton? Ja zrobiłam histero i wysżło mi zapalenie plus wysokie nk (nie wiem jak wysokie, boo jakiś dziwny ten opis). Ale dali mi tylko antybiotyk. Immunolog też nie zwrócił nawet na to uwagi (a wspominałam).
Wiedziałam że będzie dobrze ile ma już dzidziuś? Tak badanie podwójne to inaczej prenatalneDzidzia ma się dobrze
Jutro mam dzwonić i umówić się na badanie podwójne jak to powiedział lekarz, czyli chyba prenatalne. Także dam znać na kiedy mam termin.
Jestem szczęśliwa ze wszystko dobrze
9t 5 dWiedziałam że będzie dobrze ile ma już dzidziuś? Tak badanie podwójne to inaczej prenatalne
Tez mnie to ciekawi właśnie …9t 5 d
Mam umówić się jutro na wizytę pomiędzy 11-16.11. A wizyta kontrolna usg u mojego lekarza 22.11.
Robocie tez ten test NIFTY?
Lekarz mój powiedział ze póki co by sue wstrzymał, chyba ze prenatalne wyszłyby zle lub średnie. A wy jakie macie podejście ?
Ja jestem umówiona na 16.11 na prenatalne a wizytę kontrolna mam 10.119t 5 d
Mam umówić się jutro na wizytę pomiędzy 11-16.11. A wizyta kontrolna usg u mojego lekarza 22.11.
Robocie tez ten test NIFTY?
Lekarz mój powiedział ze póki co by sue wstrzymał, chyba ze prenatalne wyszłyby zle lub średnie. A wy jakie macie podejście ?