reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A kiedy taka zgaga przyszła u Ciebie ?? Już chyba wole te objawy , bo wiem ze w ciąży jestem wtedy 🤦dziewczyny wiem ze to chore , ale tak bardzo czekałam na ta ciąże ze ciężko uwierzyć mi teraz ze jestem 🤷‍♀️
Kochana ciesz się !! Wiesz ze takim zamartwianiem nie pomagasz ani sobie ani dziecku, skoro się wreszcie udało, czemu miałoby się coś wydarzyć ??!:)
To jest czas dla Ciebie, dla Was !
Niektóre kobiety nie maja cała ciaze żadnych objawów, a inne cała ciaze są wymęczone przez mdłości i inne dolegliwości, rozluźnij głowę !
Chodzisz nadal na akupunkturę ??
Może by Ci to pomogło teraz? 🤷🏻‍♀️🥰

Kochana ciesz się !! Wiesz ze takim zamartwianiem nie pomagasz ani sobie ani dziecku, skoro się wreszcie udało, czemu miałoby się coś wydarzyć ??!:)
Niektóre kobiety nie maja cała ciaze żadnych objawów, a inne cała ciaze są wymęczone przez mdłości i inne dolegliwości, rozluźnij głowę !
Dokładnie, ja z bliźniakami ciąża e sumie luz, trochę mdłości, zgaga i te nieszczęsne skurcze łydek w nocy. Pracowałam do 30 tc. A moja siostra w pojedynczej ciąży rzyga jak pies i w pierwszej i teraz w drugiej ciąży, leży w łóżku ledwo przytomna. Także nie na reguły

No właśnie przestalam chodzić , ale muszę zacząć chodzić od nowa …
Tak muszę zacząć się cieszyć ze nic mi nie dolega 🤦😂

Tak będzie napewno !!!
A co u Ciebie ?
Rozopoczelismy leczenie w Invicie.
Jesteśmy w trakcie badań, narazie wszystko dobrze poza moja niedrożnością obu jajowodów… 🥺 dodatkowo jakaś torbiel niewielka na jajniku…
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie mam mieć punkcję.. zobaczymy jak to się potoczy..
Nie nastawiam się nawet ze uda się za pierwszym razem..ale żeby wgl się udało 🥺🙏🏻
Teraz trochę żałuje, ze przez 4 lata nic nie robiliśmy, chciałam to zostawić i żyć tym co się wydarzy, ale z roku na rok gdy jestem coraz starsza, a w rodzinie czy wśród znajomych co chwila jakaś ciąża i kolejne dziecko, jest mi coraz ciężej..
Jeszcze teraz gdy wiem ze brak ciąży jest raczej z mojej winy, przycisnęło mnie to psychicznie jako kobietę.. 😭
Moj mąż nigdy nie dał mi tego odczuć, wręcz przeciwnie, ale sama mam takie uczucia, może jestem dla siebie zbyt surowa.. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Trudne to wszystko..

Rozopoczelismy leczenie w Invicie.
Jesteśmy w trakcie badań, narazie wszystko dobrze poza moja niedrożnością obu jajowodów… 🥺 dodatkowo jakaś torbiel niewielka na jajniku…
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie mam mieć punkcję.. zobaczymy jak to się potoczy..
Nie nastawiam się nawet ze uda się za pierwszym razem..ale żeby wgl się udało 🥺🙏🏻
Teraz trochę żałuje, ze przez 4 lata nic nie robiliśmy, chciałam to zostawić i żyć tym co się wydarzy, ale z roku na rok gdy jestem coraz starsza, a w rodzinie czy wśród znajomych co chwila jakaś ciąża i kolejne dziecko, jest mi coraz ciężej..
Jeszcze teraz gdy wiem ze brak ciąży jest raczej z mojej winy, przycisnęło mnie to psychicznie jako kobietę.. 😭
Moj mąż nigdy nie dał mi tego odczuć, wręcz przeciwnie, ale sama mam takie uczucia, może jestem dla siebie zbyt surowa.. 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Trudne to wszystko..
Każda z nas to przeżywa, ale trzeba walczyć!!!! Ja chwilowo pauzuje co nie znaczy ,że nie będę walczyć o moje kochane dzieciątko, wiem co czujesz bo u mnie rodzi szwagierka zaraz i czuję się czasem gorsza, to takie normalne ale bardzo głupie uczucia ... jeśli tylko niedrożne jajowody i masz ładne amh to masz duża szanse powodzenia !!! ♡

reklama
Do góry