reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam mocno kciuki! Kiedy testujesz?
Oj nie mam pojęcia, myślałam za tydzień w piątek ale czy wytrzymam 😅

W ogóle wyczytałam na grupie na FB, że frytki z Mc po transferze wskazane... O i taki numer 😊 może będzie szczęśliwe. 😁

Załączniki

• IMG_20221018_122333_edit_7595686777486.jpg
    IMG_20221018_122333_edit_7595686777486.jpg
    765,4 KB · Wyświetleń: 63
Ciesz się ciesz… te lubią powracać
Wkrótce nadejdzie też cudowna zgaga 😜 jeszcze zatęsknisz za brakiem objawów 🤪
A kiedy taka zgaga przyszła u Ciebie ?? Już chyba wole te objawy , bo wiem ze w ciąży jestem wtedy 🤦dziewczyny wiem ze to chore , ale tak bardzo czekałam na ta ciąże ze ciężko uwierzyć mi teraz ze jestem 🤷‍♀️

reklama
A kiedy taka zgaga przyszła u Ciebie ?? Już chyba wole te objawy , bo wiem ze w ciąży jestem wtedy 🤦dziewczyny wiem ze to chore , ale tak bardzo czekałam na ta ciąże ze ciężko uwierzyć mi teraz ze jestem 🤷‍♀️
Nikt nie powiedział ze będziesz zgagę mieć 😉
Nie wszystkie kobiety mają 😉

Chodza zabobony ze jak dzidziuś ma dużo włosków na głowie to zgaga się nasila - moje kudłate było na główce dość mocno także u mnie akurat się potwierdziło 😜
Ale to w późniejszym okresie ciąży.

Teraz odpoczywaj i korzystaj z tego ze czujesz się dobrze ! W ciąży są lepsze i gorsze dni trzeba byc na to gotowym 😉

Do góry