Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Dokładnie….czasami faktycznie lepiej pogadać z kims niż sięgnąć do internetu..Wpisz w google ból głowy to wyskoczy Ci rak mózgu także tak..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie….czasami faktycznie lepiej pogadać z kims niż sięgnąć do internetu..Wpisz w google ból głowy to wyskoczy Ci rak mózgu także tak..
Oj nie mam pojęcia, myślałam za tydzień w piątek ale czy wytrzymamTrzymam mocno kciuki! Kiedy testujesz?
DokładnieWpisz w google ból głowy to wyskoczy Ci rak mózgu także tak...
Tak samo mdłości ustały … teraz to nawet czuje się bardzo dobrze jakoś i to mnie martwiJak by co to pisz !
Z chcecie Cię kopne w dupke następnym razem Spokojnej ciąży
Ciesz się ciesz… te lubią powracaćTak samo mdłości ustały … teraz to nawet czuje się bardzo dobrze jakoś i to mnie martwi
Oj tak, zgaga jest przecudowna i te skurcze łydek nocne, sam miódCiesz się ciesz… te lubią powracać
Wkrótce nadejdzie też cudowna zgaga jeszcze zatęsknisz za brakiem objawów
Ja tez uwielbiam ta zgage Zwlaszcza w nocy jak musze spac na wznak praktycznie siedzac. Moj kregoslup tez ja kochaOj tak, zgaga jest przecudowna i te skurcze łydek nocne, sam miód
A kiedy taka zgaga przyszła u Ciebie ?? Już chyba wole te objawy , bo wiem ze w ciąży jestem wtedy dziewczyny wiem ze to chore , ale tak bardzo czekałam na ta ciąże ze ciężko uwierzyć mi teraz ze jestemCiesz się ciesz… te lubią powracać
Wkrótce nadejdzie też cudowna zgaga jeszcze zatęsknisz za brakiem objawów
Ale to chyba na późniejszym etapie ?Oj tak, zgaga jest przecudowna i te skurcze łydek nocne, sam miód
Nikt nie powiedział ze będziesz zgagę miećA kiedy taka zgaga przyszła u Ciebie ?? Już chyba wole te objawy , bo wiem ze w ciąży jestem wtedy dziewczyny wiem ze to chore , ale tak bardzo czekałam na ta ciąże ze ciężko uwierzyć mi teraz ze jestem