Serduszkowelove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMG, weź odstaw internet bo oszalejesz, serioAle No naczytałam się ze to już pierwszy objaw poronienia
Kopnąć w dupke ?!Ale No naczytałam się ze to już pierwszy objaw poronienia
Dziekuję !!Kopnąć w dupke ?!
Nie sugeruj się cycorami , objawami itd !
To ze ktoś tak ma nie oznacza ze ty tez tak będziesz mieć
Jedne wymiotują inne nie . Jedne maja zaparcia inne nie , kolejne mają węch nasilony inne nie . Jedne odrzuca od słodkiego inne od miesa . Jednym rosną cycki innym zostają groszki .
Za każdym razem jak byłam w klinice czy to po punkcji czy transferze pielegniarki ( świetne z reszta ) błagały wręcz żeby nie czytać głupstw z internetu i w razie pytań problomow czy wątpliwości kontaktować się z nimi . Oczywiście ze czytałam internet a potem sama się w łeb waliłam za własną głupotę …
Pamiętaj internet wszystko wchłonie ! Bzdury też
Jeszcze Cię cycki będą bolec nie raz zobaczysz póki co nie zamartwiaj się , odpręż się , zrelaksuj i takich samych dni Ci życzę przez następne kilka miesięcy bez stresu i spiny
Chyba tak muszę zrobić na jakiś czasOMG, weź odstaw internet bo oszalejesz, serio
Jak by co to pisz !Dziekuję !!
Oczywiście jak się czyta , to najpierw wpadają w oko te negatywy ale już , oczywiście ze to normalne ze tak może być , już nie będę wymyślać
TrzymamyDziękuję !!
Jestem już po kropek na pokładzie.
Klasa zarodka 8B ponoć jak na ten dzień to wszystko jest dobrze i mam nadzieję, że zostanie z nami
Wpisz w google ból głowy to wyskoczy Ci rak mózgu także tak...Kopnąć w dupke ?!
Nie sugeruj się cycorami , objawami itd !
To ze ktoś tak ma nie oznacza ze ty tez tak będziesz mieć
Jedne wymiotują inne nie . Jedne maja zaparcia inne nie , kolejne mają węch nasilony inne nie . Jedne odrzuca od słodkiego inne od miesa . Jednym rosną cycki innym zostają groszki .
Za każdym razem jak byłam w klinice czy to po punkcji czy transferze pielegniarki ( świetne z reszta ) błagały wręcz żeby nie czytać głupstw z internetu i w razie pytań problomow czy wątpliwości kontaktować się z nimi . Oczywiście ze czytałam internet a potem sama się w łeb waliłam za własną głupotę …
Pamiętaj internet wszystko wchłonie ! Bzdury też
Jeszcze Cię cycki będą bolec nie raz zobaczysz póki co nie zamartwiaj się , odpręż się , zrelaksuj i takich samych dni Ci życzę przez następne kilka miesięcy bez stresu i spiny
Trzymam mocno kciuki! Kiedy testujesz?Dziękuję !!
Jestem już po kropek na pokładzie.
Klasa zarodka 8B ponoć jak na ten dzień to wszystko jest dobrze i mam nadzieję, że zostanie z nami