reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na wynik endometrium- najdłuższe z tych badań to do 58 dni, tylko nie pamiętam, który czynnik tyle trwa. Chyba podejdę raz ostatni do stymulacji i też potem koniec. Będzie co będzie
Długo się czeka. Ja zapytam lekarza jeszcze o naciecie osłonki zarodka. Miałaś krotki czy dlugi protokół? Szkoda ,że ifv nie daje 100% skuteczności 😉

Długo się czeka. Ja zapytam lekarza jeszcze o naciecie osłonki zarodka. Miałaś krotki czy dlugi protokół? Szkoda ,że ifv nie daje 100% skuteczności 😉
Krótki. U mnie zarodek był z 6 z przodu, więc wyszedł z osłonki tak mi się wydaje więc AH byłby zbędny. Szkoda, że nie ma 100% skuteczności. Ja mam jeszze dylemat inny - nie chcę tworzyć nie wiadomo ile zarodków, bo już po nie nie wrócę, a nie widzi mi się oddanie do adopcji. I jak tu zrobić żeby mieć dwa zdrowe zarodki na raz... :/

reklama
Do góry