Ja juz wiem ,że jak u mnie nic się nie dzieje to dupa. Pamiętam, że przy 1 ciąży już na początku miałam bolesne sutki i przy zagniezdzeniu tak mnie brzuch przez parę minut napierd.....I kropla krwi była na wkładce i doszłam do wniosku ,że jakby mi się udało to powinnam mieć podobne objawyKażdy organizm inny ,ale u Ciebie jest jeszcze wcześnie, oby Ci się udałonic kompletnie nie czuje i jakos nastawienie tez srednie :/
reklama
Ja też do pierwszej nie udanej próbyNa szkoda, szkoda. Ja tez kiedyś myślałam, że in vitro ma 100% skuteczności
A to nie jest tak ,że z osłonki wydostaje się dopiero dzień po transferze ? Ja tez bym nie oddała zarodków do adopcji. Skomplikowane to wszystkoKrótki. U mnie zarodek był z 6 z przodu, więc wyszedł z osłonki tak mi się wydaje więc AH byłby zbędny. Szkoda, że nie ma 100% skuteczności. Ja mam jeszze dylemat inny - nie chcę tworzyć nie wiadomo ile zarodków, bo już po nie nie wrócę, a nie widzi mi się oddanie do adopcji. I jak tu zrobić żeby mieć dwa zdrowe zarodki na raz... :/
Deess.
Fanka BB :)
przykro miNiestety. Myślicie, że coś się zaczęło i skończyło?
margaretka89
Ale fajnie ja myślę, że jakby mi mój lekarz robił CC to też by było tak super, niestety miałam troszkę pecha. Mimo wszystko wspominam to wszystko pozytywnieO widzisz! Biedna Ty! Ja mam tak, że jak się rozbiorę to nikt nie zauwazy, że miałam cc Blizna cieniutka jak wlos
margaretka89
Ja myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.Niestety. Myślicie, że coś się zaczęło i skończyło?
Deess.
ja mam zrobić 6dpt tak klinika zażyczyła sobie .. tez nie wiem czy to nie za wcześnie , ale z drugiej strony rozwieje swoją niepewność...Ja myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.
Coffe18
Dokładnie! @*Lena2013* powtórz jeszcze betę ! Może mały leniuszek się rozkręcaJa myślę, że 6 dpt to chyba wcześnie na betę. Znam taką historię, że dziewczyna miała betę 3 i myślała, że nic z tego, a potem ta beta się rozkręciła i jest dzidziuś. Nie chcę Ci robić złudnej nadziei, ale na pewno trzeba jeszcze tą betę powtórzyć dla pewności.
margaretka89
Ja robiłam 7 dpt, tak chciała klinika właśnie. Też mi się wydawało, że to za wcześnie. A będziesz mieć po tej becie jakiś kontakt z lekarzem? Ja myślę, że niezależnie od wyniku każą zrobić jeszcze raz. Kciuki za pozytywną betę!ja mam zrobić 6dpt tak klinika zażyczyła sobie .. tez nie wiem czy to nie za wcześnie , ale z drugiej strony rozwieje swoją niepewność...
reklama
No tak, wiem, ze to autoimmunologia i tez mi sie wydaje, że może cos w tym być.. Mam nadzieję, że to pomoże <3Hashimoto to choroba autoimmunologoczna także może coś być jednak . Dobrze że masz immunosupersje. Ja brałam że swansona kwas foliowy i B 12.
Podziel się: