reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze głupio się tak porównywać … ale badalas estradiol jakoś przed transferem kilka dni ? W 10dc u mnie estradiol 76 endo 7.2 dzis 12 dc estradiol 100 i endometrium okaze się dopiero jutro …
Niewiem kurłaaaa doszukuje się wszystkiego i wszędzie .
Dają w dupe te hormony … jeszcze jutro dziecku mojemu stawiają nagrobek to już wogole najlepiej walnęła bym sobie drina … może 2 , ewentualnie 4 …
Kochana nie stresuj się , ja przy udanym transferze miałam 136 albo 128 nie pamiętam dokładnie 🙈

reklama
Strasznie mi przykro:(U mnie też bo testy biale tylko chce zobaczyć ten wynik:(
Mi już chyba nawet nie jest przykro ,chyba powoli zaczynam się oswajać z myślą, że będę miała jedno dziecko ,córki mi tylko szkoda. Osobiście mam dwójkę rodzeństwa i nie wyobrażam sobie być jedynaczka . Mam jeszcze jednego mrozaczka ,ale najpierw pogadam z lekarzem jak on sobie dalej wyobraża moje leczenie ,bo chyba jest coś więcej niż jak wrogi śluz . Za Ciebie jeszcze trzymam kciuki póki nie masz wyników.

A to ja w szpitalu też, w ogóle wstałam wyprostowana tak jak kazali, ale w domu mnie już zgięło i miałam problemy z blizną, z resztą do dziś mam, więc to było średnio przyjemne.
O widzisz! Biedna Ty! Ja mam tak, że jak się rozbiorę to nikt nie zauwazy, że miałam cc;) Blizna cieniutka jak wlos;)

U mnie jest chyba problem z implantacją,bo mam dobre zarodki ,endometrium grube ,progesteron też jest ok więc coś innego musi być nie tak . Wy jesteście doświadczone jakie badania w tym kierunku mogę zrobić ,bo niema sensu podchodzić 3 raz.

Mi już chyba nawet nie jest przykro ,chyba powoli zaczynam się oswajać z myślą, że będę miała jedno dziecko ,córki mi tylko szkoda. Osobiście mam dwójkę rodzeństwa i nie wyobrażam sobie być jedynaczka . Mam jeszcze jednego mrozaczka ,ale najpierw pogadam z lekarzem jak on sobie dalej wyobraża moje leczenie ,bo chyba jest coś więcej niż jak wrogi śluz . Za Ciebie jeszcze trzymam kciuki póki nie masz wyników.
Jakie to życie jest niesprawiedliwe!!!!

U mnie jest chyba problem z implantacją,bo mam dobre zarodki ,endometrium grube ,progesteron też jest ok więc coś innego musi być nie tak . Wy jesteście doświadczone jakie badania w tym kierunku mogę zrobić ,bo niema sensu podchodzić 3 raz.
czesc, u mnie jest ten sam problem. Nie mam za soba jeszcze zadnego sukcesu ale moge Ci powiedziec jakie mialam badania robione i co wstepnie wyszlo i na jakis lekach podeszlam do transferu.
aktualnie sama czekam na bete w pon i jestem na maxa obstawiona lekami.

czesc, u mnie jest ten sam problem. Nie mam za soba jeszcze zadnego sukcesu ale moge Ci powiedziec jakie mialam badania robione i co wstepnie wyszlo i na jakis lekach podeszlam do transferu.
aktualnie sama czekam na bete w pon i jestem na maxa obstawiona lekami.
Napisz mi jakie miałaś badania i leki. To Twoje pierwsze podejscie ?

reklama
u mnie jest ten sam problem miałam 3 transfery i ani razu nie doszło do implantacji mam zrobione badania immunologiczne da okej teraz jeszcze lękarz chce żebym zrobiła poszezona biopsje endometrum w Krośnie i kazał zbadać zarodki w poniedziałek jadę po wyniki

Do góry