reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wiem ze głupio się tak porównywać … ale badalas estradiol jakoś przed transferem kilka dni ? W 10dc u mnie estradiol 76 endo 7.2 dzis 12 dc estradiol 100 i endometrium okaze się dopiero jutro …
Niewiem kurłaaaa doszukuje się wszystkiego i wszędzie .
Dają w dupe te hormony … jeszcze jutro dziecku mojemu stawiają nagrobek to już wogole najlepiej walnęła bym sobie drina … może 2 , ewentualnie 4 …
Kochana nie stresuj się , ja przy udanym transferze miałam 136 albo 128 nie pamiętam dokładnie 🙈

reklama
Strasznie mi przykro:(U mnie też bo testy biale tylko chce zobaczyć ten wynik:(
Mi już chyba nawet nie jest przykro ,chyba powoli zaczynam się oswajać z myślą, że będę miała jedno dziecko ,córki mi tylko szkoda. Osobiście mam dwójkę rodzeństwa i nie wyobrażam sobie być jedynaczka . Mam jeszcze jednego mrozaczka ,ale najpierw pogadam z lekarzem jak on sobie dalej wyobraża moje leczenie ,bo chyba jest coś więcej niż jak wrogi śluz . Za Ciebie jeszcze trzymam kciuki póki nie masz wyników.

A to ja w szpitalu też, w ogóle wstałam wyprostowana tak jak kazali, ale w domu mnie już zgięło i miałam problemy z blizną, z resztą do dziś mam, więc to było średnio przyjemne.
O widzisz! Biedna Ty! Ja mam tak, że jak się rozbiorę to nikt nie zauwazy, że miałam cc;) Blizna cieniutka jak wlos;)

U mnie jest chyba problem z implantacją,bo mam dobre zarodki ,endometrium grube ,progesteron też jest ok więc coś innego musi być nie tak . Wy jesteście doświadczone jakie badania w tym kierunku mogę zrobić ,bo niema sensu podchodzić 3 raz.

Mi już chyba nawet nie jest przykro ,chyba powoli zaczynam się oswajać z myślą, że będę miała jedno dziecko ,córki mi tylko szkoda. Osobiście mam dwójkę rodzeństwa i nie wyobrażam sobie być jedynaczka . Mam jeszcze jednego mrozaczka ,ale najpierw pogadam z lekarzem jak on sobie dalej wyobraża moje leczenie ,bo chyba jest coś więcej niż jak wrogi śluz . Za Ciebie jeszcze trzymam kciuki póki nie masz wyników.
Jakie to życie jest niesprawiedliwe!!!!

U mnie jest chyba problem z implantacją,bo mam dobre zarodki ,endometrium grube ,progesteron też jest ok więc coś innego musi być nie tak . Wy jesteście doświadczone jakie badania w tym kierunku mogę zrobić ,bo niema sensu podchodzić 3 raz.
czesc, u mnie jest ten sam problem. Nie mam za soba jeszcze zadnego sukcesu ale moge Ci powiedziec jakie mialam badania robione i co wstepnie wyszlo i na jakis lekach podeszlam do transferu.
aktualnie sama czekam na bete w pon i jestem na maxa obstawiona lekami.

czesc, u mnie jest ten sam problem. Nie mam za soba jeszcze zadnego sukcesu ale moge Ci powiedziec jakie mialam badania robione i co wstepnie wyszlo i na jakis lekach podeszlam do transferu.
aktualnie sama czekam na bete w pon i jestem na maxa obstawiona lekami.
Napisz mi jakie miałaś badania i leki. To Twoje pierwsze podejscie ?

reklama
u mnie jest ten sam problem miałam 3 transfery i ani razu nie doszło do implantacji mam zrobione badania immunologiczne da okej teraz jeszcze lękarz chce żebym zrobiła poszezona biopsje endometrum w Krośnie i kazał zbadać zarodki w poniedziałek jadę po wyniki

Do góry