reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
A do ktorej masz otwarte labo? U mnie jest do 19 a pojawiaja sie wyniki nawet o 20.30Wątpię żeby o tej godzinie ktoś tam pracowal chociaż Pani w laboratorium mówiła, że będą popołudniu Masakra jaki sobie weekend zafundowalam:/
Orchidea33
Ktory dzis dpt?U mnie niestety kolejna porazka
7 więc jakby coś miało wyjc to już by wyszłoKtory dzis dpt?
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Strasznie mi przykroU mnie też bo testy biale tylko chce zobaczyć ten wynikU mnie niestety kolejna porazka
katharina203
Bardzo mi przykro...7 więc jakby coś miało wyjc to już by wyszło
margaretka89
O, to u mnie było znacząco gorzej po CC ale laparo też nie było przyjemne po punkcji za to strasznie mi było spiaco i kręciło się w głowie ale w zasadzie po tych wszystkich przejściach CC mnie nie przerażałoA cc też miałam i w sumie miałam wrażenie, że bolało jak laparo
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ja mam tylko punkt i oni wiozą dalej. Punkt do 15 tylko czynny, pobierają do 11. Nigdy tak późno wyników nie miałam.A do ktorej masz otwarte labo? U mnie jest do 19 a pojawiaja sie wyniki nawet o 20.30
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Ja po cc szybko się ogarnęłam żeby wypuścili nas szybko do domu po punkcji nic kompletnie mi nie było. Od razu poszłam siusiu. Od drugiego dnia bolał prawy jajnik ale bez tragediiO, to u mnie było znacząco gorzej po CC ale laparo też nie było przyjemne po punkcji za to strasznie mi było spiaco i kręciło się w głowie ale w zasadzie po tych wszystkich przejściach CC mnie nie przerażało
reklama
margaretka89
A to ja w szpitalu też, w ogóle wstałam wyprostowana tak jak kazali, ale w domu mnie już zgięło i miałam problemy z blizną, z resztą do dziś mam, więc to było średnio przyjemne.Ja po cc szybko się ogarnęłam żeby wypuścili nas szybko do domu po punkcji nic kompletnie mi nie było. Od razu poszłam siusiu. Od drugiego dnia bolał prawy jajnik ale bez tragedii
Podziel się: