reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Cappuccinko1988 jak tam? Już po wizycie ??? Bo tu zaraz jajko zniosę ... Co chwilę odświeżam forum czekając na wieści od ciebie a tu cisza 🙈
Ogólnie jak na 10 dc a 9 stosowania estrofemu to wporzadku 😜- jak to ujęła Pani dr ( mój dr na urlopie ) endometrium 7.2 w sobotę (13dc) mam mieć kolejna wizytę już u mojego dr . I wtedy ustalamy transfer oczywiście jak endometrium lepiej urośnie 😵‍💫 . Dostałam dodatkowy psikacz na rękę lenzetto . W piątek rano znow pójdę zbadać sobie hormony … i w sumie taki mamy plan 😉 czekać czekać i cały czas czekać …
Na wizyty , na wyniki , na badania …
Niedawno rozpoczęłam a już jestem tym wszystkim zmęczona …

reklama
Mnie zacofanie informatyczne nie razi, ale razi mnie to, że każda wizyta praktycznie u innego lekarza. Jestem już tym zmęczona i planuję napisać maila do "szefostwa". Kogo Ci polecili? Daj znać jak tam wizyta u Z.
Ja akurat tak miałam z moim lekarzem, który odszedł, że wszystkie wizyty były u niego. Sam powiedział, że nie chce żeby wyglądało to tak, że co wizyta inny lekarz. Jeśli jego nie było, a tak zdarzyło się tylko raz, to umówił mi innego lekarza i wprowadził go dokładnie w temat. Lekarz, który odszedł polecił mi Monikę Łukasiewicz.
Wizyta u Zamory ok, o dziwno był komunikatywny, sam zauważył, że potrzebuję odpowiedniego lekarza w Novum i decyzja należy do mnie ale on ma nadzieję, że to będzie on. Pasuje mi jego podejście i ogólny flow (jestem wymagająca i tego nie ukrywam). Ustaliliśmy plan działania na kolejny transfer, bieżący odpuszczam. Jest bardzo otwarty na wiele tematów, w tym sugestie i wnioski pacjentki po 9 transferach. Wizyty u dr Lewandowskiego (seniora) to dla mnie jedno wielkie nieporozumienie i chodzi tu przede wszystkim o niedopatrzenia z jego strony. O jakości komunikacji nawet nie wspominam.

Ja akurat tak miałam z moim lekarzem, który odszedł, że wszystkie wizyty były u niego. Sam powiedział, że nie chce żeby wyglądało to tak, że co wizyta inny lekarz. Jeśli jego nie było, a tak zdarzyło się tylko raz, to umówił mi innego lekarza i wprowadził go dokładnie w temat. Lekarz, który odszedł polecił mi Monikę Łukasiewicz.
Wizyta u Zamory ok, o dziwno był komunikatywny, sam zauważył, że potrzebuję odpowiedniego lekarza w Novum i decyzja należy do mnie ale on ma nadzieję, że to będzie on. Pasuje mi jego podejście i ogólny flow (jestem wymagająca i tego nie ukrywam). Ustaliliśmy plan działania na kolejny transfer, bieżący odpuszczam. Jest bardzo otwarty na wiele tematów, w tym sugestie i wnioski pacjentki po 9 transferach. Wizyty u dr Lewandowskiego (seniora) to dla mnie jedno wielkie nieporozumienie i chodzi tu przede wszystkim o niedopatrzenia z jego strony. O jakości komunikacji nawet nie wspominam.
Ja też miałam dobre flow z Z. i uważam go za bardzo kumatego. Jedyne co mnie wkurzyło, że powtarza jak mantrę, że moim lekarzem jest Lewy (a miałam u niego 1 wizytę) i że nie będzie się wtrącał. Ciężko mi się przebić przez ten mur. Dr Łukasiewicz była ze mną przy transferze, bardzo miła kobieta.

reklama
Do góry