reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie raczej też😂na połówkowych lekarz powiedział, że wskazanie na dziewczynkę teraz byłam u lekarza mówi, że raczej dziewczynka, ale słabo widać to jak wróżenie z fusów😂😂17 mam wizytę bd już 18+1 TC i może wtedy nam pokaże wszytko moje maleństwo ❤️ ale jak bd dziewczynka to bd Patrycja😁😁
Połówkowych czy prenatalnych?
Nam na wizycie potwierdziła Pani doktor już 2 razy. Teraz 14.10 mamy połówkowe więc potwierdzi 😀
Wczoraj rano poczułam pierwsze ruchy. Dzisiaj jeszcze cisza.
U Nas najprawdopodobniej będzie Matylda, dzisiaj 19+0 😀

reklama
Połówkowych czy prenatalnych?
Nam na wizycie potwierdziła Pani doktor już 2 razy. Teraz 14.10 mamy połówkowe więc potwierdzi 😀
Wczoraj rano poczułam pierwsze ruchy. Dzisiaj jeszcze cisza.
U Nas najprawdopodobniej będzie Matylda, dzisiaj 19+0 😀
Widzisz słownik prenatarnych oczywiście😂ja dziś 16+3 czasami poczuje tylko jakby maluch pływał😁na połowkowe nie jestem jeszcze umówiona mozeteraz po tej wizycie😂super, że czujesz już ruchy😀ja w pierwszej ciąży nie czułam nic nawet jednego kopniaka ( jak mówił mój lekarz mam dużo tłuszczu bo nie jestem szczupła ) i boje się że teraz też tak bd😀zoabczymy😀

Widzisz słownik prenatarnych oczywiście😂ja dziś 16+3 czasami poczuje tylko jakby maluch pływał😁na połowkowe nie jestem jeszcze umówiona mozeteraz po tej wizycie😂super, że czujesz już ruchy😀ja w pierwszej ciąży nie czułam nic nawet jednego kopniaka ( jak mówił mój lekarz mam dużo tłuszczu bo nie jestem szczupła ) i boje się że teraz też tak bd😀zoabczymy😀
A brzuszek juz widać? Ja Jestem szczupła, dodatkowo sporo schudłam na początku ciąży więc teraz już fajna piłeczka się pojawiła 😀

Mam wyniki 11 dc (10 z estrofemem)
Estradiol 76
Progesteron 0.10
Tsh w tamtym miesiącu robiłam i było 1.4 a dziś kurła 2,5 😵‍💫 możliwe ze to od estrofem ?

Co sądzicie o estradiolu i progesteronie ?
Wizytę mam dopiero 17:30 🙁 ciekawe czy włącza mi już progesteron … to pewnie od endo tez zależy ….

Estradiol 76
Progesteron 0.10
Tsh w tamtym miesiącu robiłam i było 1.4 a dziś kurła 2,5 😵‍💫 możliwe ze to od estrofem ?

Wizytę mam dopiero 17:30 🙁 ciekawe czy włącza mi już progesteron … to pewnie od endo tez zależy ….
Na estradiolu się nie znam ,a progesteron napewno dostaniesz ,a jaki dniowy będziesz mieć zarodek ,bo jak blastocyste to 5 dni przed transferem dostaniesz progesteron

Brałyście, bądź bierzecie prolutex i jak się po nim czulyscie?Bo ja od wczoraj mam zawroty glowy i mdli mnie ,juz drugi dzień meczy mnie jak leze to jest w miarę ok ale jak wstanę to mam samolot i chodze jak pijana ,a wyczytałam, że to są skutki uboczne tych zastrzyków

reklama
Estradiol 76
Progesteron 0.10

TSH rośnie od estrofemu niestety

Do góry