tam jest dużo więcej tych badań robione cd 138 ja już robiłam 2 razy zwykła biopsje endometrium raz mi wyszedł duży stan zapalny 10 na 10 A później było wszystko okejAle będziesz miała badają receptywnosć i no czy tylko cd 138 ??
reklama
To może warto zrobić.tam jest dużo więcej tych badań robione cd 138 ja już robiłam 2 razy zwykła biopsje endometrium raz mi wyszedł duży stan zapalny 10 na 10 A później było wszystko okej
Hej dziewczyny dostałam kolejne wyniki badań.
W ocenie cytokin i współczynnik th1/th2, wyszło mi na 10 pozycji 6 źle (część za wysoko cześć za nisko).
Genotyp KIR Bx.
Przeciwciał cytotoksycznych do limfocytów dawcy brak.
Ostatni wynik przeciwciała blokujące nieobecne w badaniu allo-mrl.
Wydaje mi się, że super nie jest ale może też nie aż tak źle. Poniżej wstawię swoje KIR oraz ten panel cytokinowy. Moze coś więcej powiecie niż znalazłam w internecie ;P
W ocenie cytokin i współczynnik th1/th2, wyszło mi na 10 pozycji 6 źle (część za wysoko cześć za nisko).
Genotyp KIR Bx.
Wydaje mi się, że super nie jest ale może też nie aż tak źle. Poniżej wstawię swoje KIR oraz ten panel cytokinowy. Moze coś więcej powiecie niż znalazłam w internecie ;P
Załączniki
Coffe18
Fanka BB :)
Dziewczyny jutro mam wizytę późnym popołudniem a z samego rana jadę zrobić badania estradiolu proga i tsh .
Powiedzcie mi proszę jakie wartości estradiolu i proga byłyby zadowalające plus oczywiście grubość endometrium aby podejść w tym cyklu do transferu ? Jutro 10 dzień z estrofemem a 11 dc ( lekarz kazał brać estrofem od pełnego krwawienia nie plamienia stad ta roznica )
Wiem wiem miałam już transfer i byłam w ciąży . Ale pierwszy raz jadę na cyklu sztucznym
Kurła trzymajcie kciuki bo ja już sram lodem właśnie siorbie winko i przegryzam orzechami
Powiedzcie mi proszę jakie wartości estradiolu i proga byłyby zadowalające plus oczywiście grubość endometrium aby podejść w tym cyklu do transferu ? Jutro 10 dzień z estrofemem a 11 dc ( lekarz kazał brać estrofem od pełnego krwawienia nie plamienia stad ta roznica )
Wiem wiem miałam już transfer i byłam w ciąży . Ale pierwszy raz jadę na cyklu sztucznym
Kurła trzymajcie kciuki bo ja już sram lodem właśnie siorbie winko i przegryzam orzechami
tyle że to badanie kosztuje 1700 złTo może warto zrobić.
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
O woooow Mega beta To faktycznie chyba od razu się spodziewałaś dwójeczki przy takim wyniku Super3 dpt beta 25, 7 dpt beta 147, 10 dpt beta 432
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
W dniu transferu dają ovittelle? Ja dostałam tylko w sobotę o 22, a w poniedziałek z rana miałam punkcję. Dzisiaj 10 dzień po ovitrelle to może jeszcze coś tam mam bo po iui chyba właśnie do 10-11 dnia test jakiś cień cienia pokazywał 2 kreskę.Lekarz mówił że część mojej i część ovitrelle. W dniu transferu miałam pół ampułki
*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Matko chyba powinnam się douczyć o czym Wy piszecie Brzmi bardzo poważnie cokolwiek znaczy Trzymam kciukasy aby wyniki były dobreHej dziewczyny dostałam kolejne wyniki badań.
Genotyp KIR Bx.
reklama
To już immunologia ;PMatko chyba powinnam się douczyć o czym Wy piszecie Brzmi bardzo poważnie cokolwiek znaczy Trzymam kciukasy aby wyniki były dobre
Na pewno nie są okey ale oby tragedii nie było ;P
Podziel się: