reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny dostałam kolejne wyniki badań.
W ocenie cytokin i współczynnik th1/th2, wyszło mi na 10 pozycji 6 źle (część za wysoko cześć za nisko).
Genotyp KIR Bx.
Przeciwciał cytotoksycznych do limfocytów dawcy brak.
Ostatni wynik przeciwciała blokujące nieobecne w badaniu allo-mrl.

Wydaje mi się, że super nie jest ale może też nie aż tak źle. Poniżej wstawię swoje KIR oraz ten panel cytokinowy. Moze coś więcej powiecie niż znalazłam w internecie ;P

Załączniki

• Screenshot_20221004-132036_OneDrive.jpg
    Screenshot_20221004-132036_OneDrive.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 37
  • Screenshot_20221003-104421_OneDrive.jpg
    Screenshot_20221003-104421_OneDrive.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczyny jutro mam wizytę późnym popołudniem a z samego rana jadę zrobić badania estradiolu proga i tsh .

Powiedzcie mi proszę jakie wartości estradiolu i proga byłyby zadowalające plus oczywiście grubość endometrium aby podejść w tym cyklu do transferu ? Jutro 10 dzień z estrofemem a 11 dc ( lekarz kazał brać estrofem od pełnego krwawienia nie plamienia stad ta roznica )

Wiem wiem miałam już transfer i byłam w ciąży . Ale pierwszy raz jadę na cyklu sztucznym 🙃

Kurła trzymajcie kciuki bo ja już sram lodem 🫢🙃 właśnie siorbie winko i przegryzam orzechami 🤦🏻‍♀️😂

Lekarz mówił że część mojej i część ovitrelle. W dniu transferu miałam pół ampułki
W dniu transferu dają ovittelle? Ja dostałam tylko w sobotę o 22, a w poniedziałek z rana miałam punkcję. Dzisiaj 10 dzień po ovitrelle to może jeszcze coś tam mam bo po iui chyba właśnie do 10-11 dnia test jakiś cień cienia pokazywał 2 kreskę.

Hej dziewczyny dostałam kolejne wyniki badań.
W ocenie cytokin i współczynnik th1/th2, wyszło mi na 10 pozycji 6 źle (część za wysoko cześć za nisko).
Genotyp KIR Bx.
Przeciwciał cytotoksycznych do limfocytów dawcy brak.
Ostatni wynik przeciwciała blokujące nieobecne w badaniu allo-mrl.

Wydaje mi się, że super nie jest ale może też nie aż tak źle. Poniżej wstawię swoje KIR oraz ten panel cytokinowy. Moze coś więcej powiecie niż znalazłam w internecie ;P
Matko chyba powinnam się douczyć o czym Wy piszecie;) Brzmi bardzo poważnie cokolwiek znaczy;) Trzymam kciukasy aby wyniki były dobre😍

reklama
Do góry