reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak zglosisz w klinice ze ta blastke bedziesz badac i przystepujesz do kolejnej stymulacji, zeby miec jeszcze wiecej zarodkow do badania to embriolodzy sobie poradza. Po prostu robia od razu badanie tej a Tobie wynik podaja po badaniu tych kolejnych. U mnie tak bylo, ze mialam 3 ale chcialam miec wiecej badane i mialam stymulacje po stymulacji. I z kolejnej mialam 4 do badania. Embriolog mowila, ze tamte sa przebadane i czekaja na te 4 z nowej stymulacji i wynik podadza mi zbiorczy po przebadaniu wszystkiego
A to nie wiedziałam, że badają tylko nie mówią jaki wynik

reklama
Ja właśnie melduje że jestem po wyrwaniu nieszczęsnej 8'semki, opuchlizna zeszła . Przestało w końcu boleć ( chodź nie powiem jak znieczulenie puściło dziś to wyłam z bólu jak głupia . Wszystko mnie bolało , ale wzięłam leki i przespałam ból ) na moje szczęście @ przyszedł jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki ( rano wyrwanie i ledwo wróciłam i już dostałam , spóźniał się około 8 dni 🙈) więc po mału przygotowuje się do transferu . Mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z moim planem . W końcu ktoś tam u góry czuwa nad nami ... Za tydzień w piątek wizyta i zobaczymy co dalej . Już teraz obiecuje że będę na bieżąco z każdą wiadomości , z każdym wpisem . Ostatni tydzień był tragiczny dla mnie . Ból był nie do zniesienia . Cały tydzień antybiotyk którego tak bardzo chciałam uniknąć , niestety się nie udało ... I ból pierw zęba a po tym jak spuchłam to każde słowo , każde otwarcie buzi sprawiało ból ... Ale mam już to dzięki Bogu za sobą 💪 więc wracam do gry . Dzięki Bogu wszystko się udało 💪💪❤️ oby dalej było tak dobrze ✊❤️
Wiesz ze o Tobie dziś myslalam 🥰

Pięknymi wiadomościami dzisiaj strzelasz ♥️
Dobrze ze masz to już za sobą👌🏼

Teraz tylko żeby październik był łaskawy dla nas ♥️ I przyniósł to czego tak bardzo pragniemy ♥️

reklama
Wiesz ze o Tobie dziś myslalam 🥰

Pięknymi wiadomościami dzisiaj strzelasz ♥️
Dobrze ze masz to już za sobą👌🏼

Teraz tylko żeby październik był łaskawy dla nas ♥️ I przyniósł to czego tak bardzo pragniemy ♥️
Będzie pięknie , nie widzę innej możliwości ❤️wrzesień był cudowny , październik będzie piękny ❤️ a święta wszystkie będziemy spędzać w dwupaku 😍😍✊✊✊

Do góry