reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy was tez boli zoladek po zjedzeniu?
Mam to od 2 dni. Zjem niby jest Ok, a po 30 min zaczyna mnie bolec zoladek. Ciężko to nazwać Mdłościami 🤔
Od kiedy one w ogóle mogą się zacząć ?

Mam to od 2 dni. Zjem niby jest Ok, a po 30 min zaczyna mnie bolec zoladek. Ciężko to nazwać Mdłościami 🤔
Ja miałam bardzi szybko, bo już koło 4-5tyg, ale to chyba ze względu na wysoka betahcg. I rzyganko trzymalo się mnie do około 16tyg.

Mnie też bolal. To był taki dziwny bol. Zjadłam i zaraz ten dziwny bol. Takie ciągnięcie.
Okazało się że mam problemy z cukrem. Teraz już tak nie ma.
Jem często ale mało no i mam insulinę ale to dopiero od niedawna a dzisiaj mam 19tc

reklama
Do góry