Super wynik ja mam 38 i też jest dobrzeDostałam wynik progesteronu
Wynik: 61,20 ng/ml
Jestem 25 dpt
Co myślicie
reklama
To tak jak u mnie . Ale też na USG wszytko ok. Nie widać żadnego krwiakaDziękuję że pytasz W środę wiedzieliśmy serduszko, a nasz okruszek ma prawie 8mm od wtorku mam większe plamienia niż wcześniej więc trochę się martwię, bo były nawet takie ze skrzepami (chyba). Ale na USG wszystko było ok
@Mag91 a jak u Ciebie z tym krwawieniem? Uspokoiło się?To tak jak u mnie . Ale też na USG wszytko ok. Nie widać żadnego krwiaka
@Mag91 a jak u Ciebie z tym krwawieniem? Uspokoiło się?To tak jak u mnie . Ale też na USG wszytko ok. Nie widać żadnego krwiaka
No tak31 sierpnia?
Artemida90
Fanka BB :)
w każdej chwiliDziewczyny, czy was tez boli zoladek po zjedzeniu?
Mam to od 2 dni. Zjem niby jest Ok, a po 30 min zaczyna mnie bolec zoladek. Ciężko to nazwać Mdłościami
Od kiedy one w ogóle mogą się zacząć ?
Ja miałam bardzi szybko, bo już koło 4-5tyg, ale to chyba ze względu na wysoka betahcg. I rzyganko trzymalo się mnie do około 16tyg.Dziewczyny, czy was tez boli zoladek po zjedzeniu?
Mam to od 2 dni. Zjem niby jest Ok, a po 30 min zaczyna mnie bolec zoladek. Ciężko to nazwać Mdłościami
Mnie też bolal. To był taki dziwny bol. Zjadłam i zaraz ten dziwny bol. Takie ciągnięcie.Dziewczyny, czy was tez boli zoladek po zjedzeniu?
Okazało się że mam problemy z cukrem. Teraz już tak nie ma.
Jem często ale mało no i mam insulinę ale to dopiero od niedawna a dzisiaj mam 19tc
reklama
Tak. Tydzień jestem przeziębiona więc dużo odpoczywam i nie ma krwawień@Mag91 a jak u Ciebie z tym krwawieniem? Uspokoiło się?
Podziel się: