reklama
Deess.
Fanka BB :)
dobryDostałam wynik progesteronu
Wynik: 61,20 ng/ml
Jestem 25 dpt
Co myślicie
Również gratuluję też tylko widziałam serduszko a czemu nie można słuchać ?Gratulacje, ja 30 DTP i tez dziś widziałam serduszko Przy pierwszym dziecku 3,5 roku demu można było posłuchać serduszka, teraz jest zakaz słuchania
Nudnej i spokojnej ciąży życzę
Podobno ze względu na jakieś szkodliwe fale , nie powinno się na tak wczesnym etapie tego robićRównież gratuluję też tylko widziałam serduszko a czemu nie można słuchać ?
Nudnej i spokojnej ciąży życzę
Orchidea33
Mi lekarka na poczatku ciazy przepisala urosept bo mi dziwny wyszedl wynik. Mowila, ze to jest lek ziolowy i w ciazy spokojnie mozna zazywac. Mialam 3x1.W poniedziałek powtórzę badanie. Chyba nic nie zagraża kropce prawda?
Ice41
Serduszka do chyba 10 tygodnia nie podsłuchuje się dopplerem (to tu słychać bicie serca) tylko w trybie m-mode. Doppler m.in. podwyższa temperaturę, co nie jest wskazane.Podobno ze względu na jakieś szkodliwe fale , nie powinno się na tak wczesnym etapie tego robić
Ostatnia edycja:
Dziękuję że pytasz W środę wiedzieliśmy serduszko, a nasz okruszek ma prawie 8mm od wtorku mam większe plamienia niż wcześniej więc trochę się martwię, bo były nawet takie ze skrzepami (chyba). Ale na USG wszystko było okJa tam Twoje maleństwo?
Gratuluje kochanaDziękuję że pytasz W środę wiedzieliśmy serduszko, a nasz okruszek ma prawie 8mm od wtorku mam większe plamienia niż wcześniej więc trochę się martwię, bo były nawet takie ze skrzepami (chyba). Ale na USG wszystko było ok
6t+4d tak 5dniowy zarodekI lekarz powiedział ze który to tydzień ciąży? Pytam bo przy in vitro wiem, ze jakoś inaczej się to liczy
Miałaś 5- dniowy zarodek tak?
No jakoś to się inaczej liczy ilość dni po transferze plus ile dni miał zarodek plus chyba 14 dni. Ja np mialam długi cykl i ostatnia miesiączka była 1. 08 a owulacja dopiero 29.08 ale ciaza jest liczona jakbym miesiączkę miała 15.08
reklama
Trzymam kciukiAle super! Też mam wizytę w 27dpt, więc teraz będę mieć nadzieję na również ;-)
Podziel się: