reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Będęwkoncumama! Szefowo proszę mnie dopisać na wizytę 5 października - będziemy podpatrywać jak moje endometrium urosło 🙆🏻‍♀️😉 może wtedy się dowiem tez kiedy transfer 🫶

U Ciebie jak tam ? Nowości jakieś ? Okres mamy czy czekamy dalej ? ♥️
Hej już zapisuje ❤️
U mnie bez nowości , dalej czekamy ale pewnie trochę to potrwa i nie wiem znów czy się uda w tym cyklu podejść ... Dostałam zapalenia okostnej ( wczoraj robiłam zdjęcia i tak mi naruszyła zęba że cała spuchlam :/ ) jestem teraz na antybiotyku i czekam ... Małpa ma przyjść do końca tygodnia ale zobaczymy jak będzie z moim zębem ... Cholernie boje się dentysty ... I przez to jest to wszystko ... Dwa tygodnie jak nie więcej temu miałam wyrwać zęba ... I tak dalej z nim chodziłam aż w końcu zrobiłam zdjęcie i wyszło co wyszło ... Mam po mału dość wszystkiego ... 😔😔😔😔 Właśnie wróciłam z apteki i wydałam ponad stówkę na leki na zęba ... :/ Eh....

Hej już zapisuje ❤️
U mnie bez nowości , dalej czekamy ale pewnie trochę to potrwa i nie wiem znów czy się uda w tym cyklu podejść ... Dostałam zapalenia okostnej ( wczoraj robiłam zdjęcia i tak mi naruszyła zęba że cała spuchlam :/ ) jestem teraz na antybiotyku i czekam ... Małpa ma przyjść do końca tygodnia ale zobaczymy jak będzie z moim zębem ... Cholernie boje się dentysty ... I przez to jest to wszystko ... Dwa tygodnie jak nie więcej temu miałam wyrwać zęba ... I tak dalej z nim chodziłam aż w końcu zrobiłam zdjęcie i wyszło co wyszło ... Mam po mału dość wszystkiego ... 😔😔😔😔 Właśnie wróciłam z apteki i wydałam ponad stówkę na leki na zęba ... :/ Eh....
Zawsze się kurła coś po drodze musi przyczepić …
Wykuruj ząbki i będzie dobrze 👌🏼

Hej już zapisuje ❤️
Biedna 😞 Mam nadzieję, że antybiotyk pomoże i szybko ci przejdzie

reklama
Do góry