reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Beta 4.4 , więc pozamiatane i mój organizm bardzo chciałby się oczyścić, już brzuszek mnie boli na @ , wczoraj przeszłam załamanie, dzisiaj do Was pisze z wielkimi łzami, bo ta nadzieja zawsze jest, ale wiedziałam już , że po wszystkim , tak więc robie sobie przerwę, na pewno do marca następnego roku do transferu nie podejdę:) a w między czasie popytam, może na nfz coś by można było np histeroskopie, po co mam płacić za wszystko, podsumowując jesteśmy do przodu o kolejna diagnostykę, teraz dajemy sobie czas , żadnych lekarzy i klinik, ratuje mnie myśl że mam 27 lat w tym roku i może jeszcze kiedyś podejdę do ivf , może za rok :) czeka na mnie jeszcze mala kruszynka ale bez odpowiedniej diagnostyki jej nie zabiorę, tak sobie powiedzialam , dziękuję nawet nie wiecie jak mi pomogłyście, bez Was przeszłabym to gorzej, kocham Was chociaż Was nie znam buziaczki ♡♡♡ Wasza Ola
Jesteś super dzielna . Wiem jak to boli , wiem ze cokolwiek tez napisze nie przyniesie teraz ukojenia . Bądźcie dla siebie , cieszcie się sobą i wróćcie do nas z podwójną mocą 🔥🔥🔥♥️
Bardzo mocno tule i pamiętaj ze my tu jesteśmy ♥️

reklama
Beta 4.4 , więc pozamiatane i mój organizm bardzo chciałby się oczyścić, już brzuszek mnie boli na @ , wczoraj przeszłam załamanie, dzisiaj do Was pisze z wielkimi łzami, bo ta nadzieja zawsze jest, ale wiedziałam już , że po wszystkim , tak więc robie sobie przerwę, na pewno do marca następnego roku do transferu nie podejdę:) a w między czasie popytam, może na nfz coś by można było np histeroskopie, po co mam płacić za wszystko, podsumowując jesteśmy do przodu o kolejna diagnostykę, teraz dajemy sobie czas , żadnych lekarzy i klinik, ratuje mnie myśl że mam 27 lat w tym roku i może jeszcze kiedyś podejdę do ivf , może za rok :) czeka na mnie jeszcze mala kruszynka ale bez odpowiedniej diagnostyki jej nie zabiorę, tak sobie powiedzialam , dziękuję nawet nie wiecie jak mi pomogłyście, bez Was przeszłabym to gorzej, kocham Was chociaż Was nie znam buziaczki ♡♡♡ Wasza Ola
Olu, życzę Ci dużo siły i złapania równowagi. Trzymam za Ciebie kciuki i przesyłam ❤️

Odpocznij, oderwij sie od tego wszystkiego - to naprawde dobrze dziala ;) niestety mam w tym doswiadczenie…
W miedzyczasie poszukaj przyczyny i jak juz bedziecie z mezem gotowi, to ruszycie dalej;)
Trzymam za Ciebie kciuki ;*

Jeju jak mi przykro ... serce pęka 😔 wyjątkowo Ci kibicuję i dużo myślałam o Tobie w ostatnich dniach....
Ale wiesz co sobie uświadomiłam ? Moje pierwsze kroki w klinice postawiłam będąc w Twoim wieku. Minelo 6 lat i jestem w zupełnie innym miejscu. Teraz sie lapie za glowe, ze to tyle minelo... Jak to możliwe! Mimo, że los mnie po drodze nie oszczędzał. U Ciebie to też nie jest hop siup i pierwszy transfer z happy endem, ale jestem przekonana, że mama zostaniesz. Może to po prostu nie jest ten moment.

Ostatnia edycja:
Tak jak napisała @MamaAniola to nie ten moment, czuje ze to nie ten czas!!! ♡ dziewczyny Jezu aż mi się sama buzia cieszy ojejuuu, ja odetchnelam, odpuszczam tak mocno mocno po ponad roku walki , do kliniki zgłosiłam się dokładnie 27.09.2021 !!!! Już mam prawie dograną histero na nfz hehehe bo chciałam next year ale ciotka się uparła ze mam zakończyć już temat i iść z życiem do przodu, skonsultuje się jeszcze z innym lekarzem , poznam plan na przyszłość, będę robić w między czasie jakieś badania, ale zdecydowanie w następnym roku , ja Wam życzę z całego serca szczęśliwych ciąż i pięknych rozwiązań, będę podczytywać i czasem się odezwę , nie zniknę, buziaki !!!! ♡♡♡♡

reklama
Do góry