Jedno to białko wiążące igf bp3Hej! Kto mi pomoże rozszyfrować co napisał lekarz?
To są badania, jakie muszę wykonać przed ewentualnym podaniem hormonu wzrostu. Nie mogę się nigdzie doczytać co to za badania
Zobacz załącznik 1445108
reklama
Jeszcze jedno to insulinopodobny czynnik wzrostu igf-1Hej! Kto mi pomoże rozszyfrować co napisał lekarz?
To są badania, jakie muszę wykonać przed ewentualnym podaniem hormonu wzrostu. Nie mogę się nigdzie doczytać co to za badania
Zobacz załącznik 1445108
A dlaczego za niski uwazasz skoro jest w widełkach?Dziewczyny mam pierwszy wynik czyli Anty TPO i chyba jest stanowczo za niski.
Wynik 0,52 IU/ml
Zakres podany to 0,00-5,61
Czekam na resztę wyników do 3 tyg powinna mieć wszystkie.
Bo jest prawie równy zero. To może być nadal wynik prawidłowy?A dlaczego za niski uwazasz skoro jest w widełkach?
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Ja znalazlam swój wynik i miałam <9 , co nawet może oznaczać zero, jak dla mnie Twój wynik jest super I wyklucza stan zapalny tarczycyDziewczyny mam pierwszy wynik czyli Anty TPO i chyba jest stanowczo za niski.
Wynik 0,52 IU/ml
Moim zdaniem tak, nic mi nie wiadomo żeby były jakieś specjalne widełki dla starających się ivf.Bo jest prawie równy zero. To może być nadal wynik prawidłowy?
Bardzo dobrze że jest niski. Wysokie Anty TPO świadczy o zapaleniu tarczycyDziewczyny mam pierwszy wynik czyli Anty TPO i chyba jest stanowczo za niski.
Wynik 0,52 IU/ml
JestemMama!
Fanka BB :)
Mi pani diabetolog powiedziała że do 10 tygodnia ciąży , ja np.mam dwie tabletki dziennie . Od pozytywnej bety mam brać jedna i później w 10tc odstawić i wizyta bo pewnie będzie insulinaDziewczyny mam pytanie do ktorego tygodni w ciaży bierzecie glucophage? Czy go bierzecie przez cała ciąże
reklama
Podziel się: