A jaki masz progesteron ?Dziewczyny jestem po badaniu widać bicie płodu termin 13 maj. Trochę się martwię strasznie spadł mi progesteron i estradiol lekarz mówi że nie ma się czym przejmować
reklama
Super wiadomość który to dzień po transferze?Dziewczyny jestem po badaniu widać bicie płodu termin 13 maj. Trochę się martwię strasznie spadł mi progesteron i estradiol lekarz mówi że nie ma się czym przejmować
Ok 17 pewnie wynikiKoło której wyniki ?
Ja już mentalnie ściskam ;*
Paulina2101
Początkująca w BB
5tydzienSuper wiadomość który to dzień po transferze?
Ok 17 pewnie wyniki
Mam luźniejszy dzień w pracy bo jestem po uroplopie i wycieczce zagranicznej więc poczekam z Tobą na wyniki i będę tu częściej zaglądać
Ja po dłuższej przerwie od strań i wizyt w klinice ruszyłam z kopyta. Byłam dziś na biopsji endometrium. Jutro jadę na kolejnych kilka badań
Czekam na wszystkie wyniki do miesiąca i idę na konsultacje do immunologa i mojej Pani Doktor w klinice
Paulina2101
Początkująca w BB
A jaki masz progesteron ?
Załączniki
Paulina2101
Początkująca w BB
17.33A jaki masz progesteron ?
Bella.n
Fanka BB :)
Teraz myślę że się nie uda. Mam dosyć.U mnie odwrotnie przy drugim transferze. Byłam przekonana, że się nie udało. Zarówno przed transferem jak i po.
Po pierwszym myślałam, że się uda. To było dla mnie takie oczywiste... Ale niestety...
reklama
Nie możesz poprosić lekarza o jakieś leki? U nas w klinice to mieli świta na temat proga. Będąc w ciąży badałam go do 12 tygodnia raz w tygodniu i zawsze był koło 40. Tylko miałam prolutex(albo raz dziennie albo dwa, jak spadł mi próg to od razu dwa)luteinę 1*3 i cyclogest 3*3.17.33
Podziel się: